""

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Rippijuhlani!

 
Huomenta! Nyt pääsin vihdoinkin tekemään teille postausta! Että on harmittanut kun en ole ehtinyt mitenkään tehdä tätä postausta teille aikaisemmin. Viimeviikko oli täynnä kokeita ja muita koulujuttuja joiden takia en ehtinyt konellee kertaakaan. Koko viikonloppu meni rippijuhlien juhlimiseen ja nyt alkuviikosta olen siivonnut rippijuhlien jäljiltä sekä harjoitellut kokeisiin. Nyt nautiskelen ensimmäisestä syysloma päivästäni! Minulla on niin paljon mistä minun pitäisi kertoa teille mutta keskityn tässä postauksessa vain rippijuhliin. Minulla on myöskin paljon kuvamateriaalia jota minun pitäisi julkaista tänne kunhan ehdin. Ja linkitä blogi postaus on viittä vaille valmis!
rippi3
Gabi, Tove ja minä
Minulla oli omat rippijuhlani ja kirkko sunnuntaina mutta kiertelin lauantaina kaikkien muiden rippijuhlissa. Yllä oleva kuva on lauantailta kun kävin onnittelemassa kaikkia ripille päässeitä kirkossa. Että aika on mennyt nopeasti! Siitä on nyt vuosi ensimmäisestä riparitapaamisesta ja nyt meillä kaikilla on jo Naima lupa!
rippi2
 Maisa ja minä lauantaina. Olin herännyt aikaisin aamulla jotta ehtisin Maisalle kihartamaan hänen hiuksensa ja meikkaamaan hänet. Maisasta tuli todella kaunis! Itse jäi laittautumiset vähän puoliväliin kun en ehtinyt hiuksillekkaan tehdä mitään.. hahaa mutta ei se haitannut.
Kävin ensin Maisan rippijuhlissa joista jatkoin Tovelle ja lopuksi vielä Cesille. Joka pakassa tarjoiltiin herkkuruokia ja sain uusia tuttavuuksia. Cessi oli kutsunut hänen rippijuhliinsa Tildan ja Pinjan jotka ovat meidän yhteiset yleisurheilu kaverit! Oli niin ihanaa nähdä heidät taas. Oltiin kaikki neljä samassa joukkueessa ja nähtiin melkein joka päivä treeneissä. Ei olla nähty sen jälkeen kun lopetin yleisurheilun viime kesänä. Nyt kuitenkin päätettiin että täytyy taas nähdä joskus jatkossakin  porukalla! On ollut teitä ikävä!
Tässä ainoa kuva kirkosta. Valaistus oli sen verran huono ettei kuvia oiken saanut. Löydätte minut oikeasta yläkulmasta kuvassa. Kirkossa kaikki sujui hyvin. Otettiin kuvia kirkon ulkopuolelta jotta saataisiin vähän muistoja. Itse tulen kaipaamaan Rakelia, Lauraa, Solinaa ja Idaa suunnattomasti! Riparilla olimme aina yhdessä ja meillä on niin mahtavia muistoja sieltä!   
Ida, minä, Rakel ja Laura
Tässä tämä neljän kopla! Nähdään pian?!
Minä ja kummit
Kotona me tarjoiltiin herkkuruokia ja boolia. Oli tosi hyvää! Harvoin kukaan meidän perheestä leipoo mitään mutta nyt panostettiin kunnolla. 
Sain tosi hienoja rippilahjoja! Kiitos kaikille. En saanut vielä ristiä koska äiti on luvannut ostaa mieluisan minulle myöhemmin. Sain myös vähän rahaa jolla voin ostaa syysvaatteita. Mutta paras lahja oli kyllä Samsungin TV! Iskä yllätti minut aamulla kantamalla TV:n sisään huoneeseeni ja sanoi onnea konfirmaatiosta!
Kiitos myös kaikille ihanille vierailleni! Olette tosi tärkeitä kaikki! 
Kaikki sujui hyvin ja minulla oli tosi kiva päivä. Illalla olin niin väsynyt että nukahdin sohvalle ja nukuin siinä yöunet, hahhaa. Kakkuja sain nauttia viel pari päivää juhlan jälkeen, nam! Oli unohtumaton päivä. 

10 kommenttia:

 1. NAM mitä herkkuja! Ja ootte kaikki ihan älyttömän nättejä.. :) Onnea munki puolesta Linda, oot ihana. <3

  VastaaPoista
 2. ihanan näköiset juhlat sulla ollut!:) ja onnea myös(:

  VastaaPoista
 3. Oi ihana blogi olet hirmu kaunis, ja vaikutat tosi reippaalta ja mukavalta tytöltä! :)

  VastaaPoista
 4. Toi suklaakakku ja booli on niin hyvännäkösiä!! Nam :)

  VastaaPoista
 5. ihana blogi! en oo koskaan ollu sillei et ää ku tylsää vaan luen näit aina ihan mielenkiinnolla. Oot ihan sika nätti ja laiha paljon painat ymmärrän kyl jos et haluu kertoo: :)

  VastaaPoista