""

maanantai 14. tammikuuta 2013

dubai marina marina9marina1
Kävimme kävelemässä Dubai Marinassa torstai illalla. Dubai Marina oli pitkä keinotekoinen joki jonka ympäri pystyi kävelemään. Jokea ypäröi sadoittain hienoja ravintoloita sekä pilvenpiirtäjiä. Joessa kalliit veneet ajoivat edestakaisin soittaen musiikkia ja kilautellen shamppania laseja. Tunnelma siellä oli todella hyvä! Me ei ehditty kävellä kuin ihan pini osa Marinaa ympäri kunnes nälkä iski ja jäimme syömään kreikkalaiseen ravintolaan.

Jos olette menossa Dubaihin lähiaikoina suosittelen että käytte kävelemässä Dubai Marinassa. Siellä tosiaan löytyy tosi hienoja ravintoloita 10 metrin päässä joesta. Näkymät ovat upeat ja tunnelta täydellinen!marina17
Dia2
Tässä kuva maksihameesta jonka ostin Zarasta päivällä. Tämä on todellakin unelmieni maksihame! Täydellisen pituinen, kevyttä silkiiä joka liehuu tuulessa sopivasti sekä kauniit koristehelmet tekevät vyötäröstä siromman näköisen. Käytin hameen kanssa bandeau toppia Bik Bokista. Päivällä minulla oli vielä hapsulaukku olalla eikä nahkatakkia. Illalla lämpötila laski vain 17 asteeseen joten takille tuli tarvetta.marina8marina7marina6marina5
Joen ympärillä oli myös hienoja vesilähteitä joista tuli musiikin tahtiin vettä. Juuri kun satuimme paikalle alkoi vesishow yhdellä suihkulähteellä jolloin vettä roiskui jopa 10 metrin korkeuteen koko suihkulähteen ympärillä! Se oli tosi hienon näköistä!
marina10marina12
Nämä smoothiet ja erillaiset milkshaket ovat aina suosikkini ulkomaila. Tämmöisiä drinkkejä ei suomesta monesta paikasta saa varsinkaan kahden euron hintaan, niinkuin Dubaissa!
marina14marina4marina13
Illan päätteeksi kokeilin vielä polttaa vesipiippua. Siellä sitä tyrkytettiin kokoajan ja ravintolassa iskä sitten päätti polttaa sitä niin sain minäkin sitä kokeilla, hahha:D Jotenkin se minusta kuuluu Dubaihin että siellä polttaa vesipiippua. Tämä oli siis minun neljäs kerta dubaissa ja olen vissiin kolme kertaa neljästä polttanut vesipiippua siellä. Ensimmäisen kerran kuusivuotiaana silloin tosin vain maistoin kun se oli mielestäni niin ''siistiä'' hahha! En kyllä suomessa polta mitään, dubaissa vain ihan tavan vuoksi.

Meidän hotellilla oli omat kuljetukset kaikkiin nähtävyyksiin, niinkuin tännekin, joten lähdimme yhdentoista aikoihin takaisin hotellille syömään iltapalaa. Tähän asti loma oli mennyt tosi nopeesti ja tuntui siltä että ei ehditä nähdä kaikkea ennenkuin pitää lähteä takas kotiin. Mutta onneksi silloin oli vasta toinen päivä ja seuraavana päivänä odotti Burj Khalifa! Maailman korkein rakennus!

11 kommenttia:

  1. Upeita kuvia ja ihan mieletön tuo bandeau! :)

    VastaaPoista
  2. Nää kuvat on ihan sairaan upeita!!♥ Tuli taas hirvee matkakuume vaikka oltiin just jouluna Egyptissä!:-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ounouu! no kyl se siitä nää lomapostaukset on koht loppu :D

      Poista
  3. tosi ihania jokainen näistä lomapostauksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olet niin ihastuttava persoona, kun luin näitä kommentteja huomasin valon kajastavan sinua kohti ja huomasin miten ihana olet!<3

      Poista
    2. Oonanna: kiitos, ihanaa tietää että tykkäätte! :)

      jippii ii: oi että kuinka ihanan piristävä kommentti! kiitoksia!!<3

      Poista