""

lauantai 12. tammikuuta 2013

SHOPPING IN DUBAIshopping2
^ tässä kaikki ensimmäisen päivän ostokseni. Löysin paljon kivaa mitä olisin halunnut ostaa mutten tietenkään halunnut tuhlata kaikkia rahojani ensimmäisenä päivänä! Mulla kävi sen verran hyvä tuuri että Dubaissa alkoi juuri toisena lomapäivällämme iso ale. Kaikissa liikkeissä oli alennusta tuotteista jopa -70%!! Ensimmäisenä päivänä siellä ei siis ollut vielä alennusta mutta siellä pystyi tehdä niin että kokeilee jo etukäteen vaatteita, varaa ne ja tulee ostamaan kun alennusmyynnit ovat alkaneet. En tiedä jos suomessakin voisi tehdä niin) Se oli kyllä tosi kätevää koska vältti hirveän tungoksen ja pukkariin jonottamisen. (kysyin siis myyjältä mitkä tuotteet tulevat olemaan alennuksessa ja kokeilin vain niitä? Varasin itselleni paidan ja maksihameen. Voi että se hame on hieno! Saatte nähdä myöhemmin asukuvia siitä.
shopping1
shopping6
Ensimmäinen ostokseni oli ehkä minulle maailman turhin, mutta teki minut maailman onnellisimmaksi tytöksi! Nämä kengät muistuttivat suosikki kenkämerkkiäni, Jeffery Campbelliä.  Olen koko ikäni unelmoinut saavani omistaa edes yhdet Jeffeyn kengät. No mutta miksi maksaisin yli 200e kengistä mitä en pystyisi silti käyttämään, paitsi ehkä jossain castingeissa. Nyt kun astuin sisään Forever 21:iin ja iskin silmäni ALE-hyllyssä yksin seisoviin unelmieni korkkareihin olin pyörtyä. Ne ovat muodoltaan Jeffery Campbell kenkien näköiset mutta väriltä oranssin ruskeat. Ensin ajattelin vain katsoa niitä enkä ostaa koska en voinut keksiä milloin 180cm tyttö löytäisi niille käyttöä. Mutta kun katsoin hintaa ja ne maksoivatvain 6e!! Juoksin suoraan kassalle.

En tiedä milloin olisin ollut näin onnellinen ostoksesta, mutta kun tiesin omistavani unelmieni korkkarit (ainakin melkein unelmieni) ja sain ne niin halvalla en voinut olla hymyilemättä. Teen nyt tämmöisen lupauksen teille että kesällä tulen ottamaan ainakin yhdet asukuvat teille kun minulla on nämä korkkarit jalassa! Sitä en takaa että menen minnekkään tosi julkiselle paikalle mutta talon ulkopuolelle ainakin. Muuten niin tulen käyttämään niitä varmaan castingeissa kun ovat sopivan neutraalit ja tosi hyvät jalassa. Muuten ne saavat koristaa rekkiäni kauniisti lempivaatteiteni alla.!shopping7
shopping3
Ostin myös kaksi kirjaa itselleni. Kaikki eivät ehkä uskoisi minusta mutta pidän paljon lukemisesta. Ongelma on se että olen niin laiska ihminen etten ikinä jaksa kävellä kirjastoon tai kirjakauppaan. Jos jaksan niiden lähettyvillä on usein vaatekauppoja (ne missä minä käyn), ja kyllä, tiedätte sitten miten siinä käy... Nyt ajattelin loman kunniaksi otta itseeni niskasta kiinni ja aloittaa kirjan lukemisen. Sitä sopii hyvin lukea aurinkoa ottaessa kun ei muutakaan tekemistä ole kuin vain tuijjottaa taivasta. Mutta koska en halunnut tehdä siitä liian helppoa ostin itselleni englanninkielisen kirjan. Haluan kehittää kielitaitoani ja laajemman englanninkielistä sanavarastoani. Siitä on hyötyä kun luultavasti lähden vaihtoon lukion toisella.

Kirjakaupassa en tietenkään voinut vastustaa Fashion-osastolle menoa ja sieltä sitten bongasin tosi hyvän kirjan joka kertoo DIY-projekteista. Se auttaa hyvin alkuun vaatteiden tuunaamisessa ja antaa paljon inspiraatiota! Luin sen kirjan heti illalla loppuun koska se oli niin kiinnostava. Opin paljon ja sain vinkkejä omiin DIY-projekteihini. Haluan viedä pukeutumiseni nyt seuraavalle tasolle jolloin muokkaan/teen vaatteeni itse. Haluan todella tyylini erottuvan ja että oma persoonallisuuteni välittyy niistä.
shopping5
Tämän kaunokaisen löysin Citymarketin tapaisesta ruokakaupasta jossa myytiin myös elektroniikkaa, vaatteita jne. Ei uskoisi tämän laukun olevan ostettu sieltä! Materiaali tuntuu melkein oikealta nahkalta, vaikka se sitä ei ole. Maksoi vain 7e ja on tosi laadukas. Tykkään siitä kun siinä on tuo pitkä olkaremmi koska kantaa laukkuja aina olalla.
shopping10
Nämä kengät ovat samasta kaaupasta. Ostin nämä ''hätävara'' kengiksi koska minulla ei ollut yhtiäkään mustia balleriinoja mukana. Ovat ehkä vähän liian hienostuneet/juhlalliset makuuni mutta kyllä mä niille käyttöä löydän. Maksoivat 15e.shopping11
shopping8
Nämäkin ovat samasta ''halppis'' kaupasta. Näistä minä pidän todella paljon koska ne sopivat uuden laukkuni kanssa ja ovat kivan simppelit mutta ei kuitenkaan näytä halvoilta 1e kengiltä. Ne ovat myös tosi mukavat jalassa ja niitä käytinkin melkein joka päivä reissussa!
shopping9
Lisää ostoskuvia myöhemmin. Huomenna yritän tehdä taas lomapostauksen joten malttakaa siihen saakka, puss!

11 kommenttia:

  1. ihana tuo laukku! Ja rakastuin sun blogiis, ihana tää ulkoasu :)

    http://littlebitsmile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania ostoksia ja aivan ihanan näkönen paikka!!! Oot tosi nätti ja nii mallin näkönen ja olonen! Tuut varmasti saamaa uran mallina!

    VastaaPoista
  3. Muuten hyvä mut se ei oo jefferey cambell vaan Jeffrey Campbell!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No katos vaa olin hävittäny p-kirjaime jonnekki tost ekast kerrast ku kirjotin sen. noloo.. Mut tiiän kyl miten se kirjotetaa koska toisella kerralla ku mainitsin kenkämerkin olin kyllä kirjoittanut sen oikein:) mut kiitos ku huomautit nii sain nopeesti korjattuu sen!:D

      Poista
  4. Ihanat noi Forever 21 kengät!

    VastaaPoista
  5. Rakastuin sun blogiin! Oot ihan tosi kaunis :)

    http://riikka-mariansalaamattomatelamat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Castingeissa ei ikimaailmassa saa käyttää tolppakorkoja... tai jos teillä saa niin en kyllä tosiaan tiedä missä surkeessa toimistossa olet XD

    VastaaPoista