""

perjantai 1. maaliskuuta 2013

england otsikkoengland29Tässä teille nyt ensimmäinen lomapostaus Englannista! Lähdin tiistai iltapäivällä mun kaverin Maisan ja sen iskän kanssa Englantiin. Me asuttiin koko viikko Maisan tädin luona joka asui pienessä kylässä nimeltään Caterham. Kylä sijaitsi noin tunnin junamatkan päässä Lontoosta joten me käytiin siellä vain 3 kertaa viikon aikana. Yllätyin positiivisesti siitä millainen Englanti oli. Mulla ei ollut mitään kuvaa siitä millaista siellä olisi Lontoon ulkopuolella. Kylä oli tosi kaunis täynnä pieniä katuja ja sieviä rivitaloja. Siellä oli pieni keskusta josta löytyi Costa Coffee ja pari kirpparia. Kävimme useasti kiertelemässä ja kuvailemassa kylässä sillä sieltä sai tosi kauniita kuvia varsinkin auringonlaskun aikaan.england1
Ensimmäisenä päivänä lähdimme kuitenkin East Croydoniin shoppailemaan. East Croydon oli suht pieni kaupunki mutta sieltä löytyi hyviä kauppoja. Menimme sinne junalla ja suuntasimme heti ensimmäisenä Primarkiin joka on tosi iso vaatekauppa josta saa vaatteita älyttömän halvalla! Tein sieltä hienoja löytöjä joista saatte kuvia myöhemmin.
england21england11england2england3england6england8england4england28england5england9england7england12england24england x
takki H&M//housut Cubus//laukku H&M//lasit Primark//farkkupaita Jennyfer//saappaat Inspire//kaulakoru H&M
england26england15england16Kävimme syömässä Starbucksissa kun oltiin shoppailtu valmiiksi. Että mä rakastan Starbucksin frappuccinoja! Semmoisia kun ei suomesta monesta paikasta ainakaan löydä. Nyt tosin olen hieman kyllästynyt niihin koska juotiin niitä ihan liika! Ruokailun jälkeen mentiin vielä ostoskeskukseen kiertelemään. Sitten suunnattiin jo takaisin junalle ja mentiin kotiin lepäämään.
england18england17england13england14england20englandxxengland27england25
Otin illalla vielä asukuvia uusista vaatteistani jotka julkaisen blogiini huomenna. Instagramissani jo vähän esimakua asukuvista viikolta (@liduuu).

7 kommenttia: