""

tiistai 28. toukokuuta 2013

blog13blogvalmis3
blogvalmis1blogvalmis2blogvalmis4blog3blog4blog11blog12blog16

Tässä eilisen asukuvia. Olen shoppaillut aika paljon viimeaikoina ja tulen näyttämään ostoksiani viikon aikana kun julkaisen asukuvia. Instagramissa näätte vähän ostoksistani mutta parempia kuvia on tulossa. Olen nii iloinen kun kesä vihdoinkin alkaa ja olen päässyt uudistamaan vaatekaappini! Viimeinen viikko enään ja sitten kesäloman viettoon. Päivittelen kuulumisia taas pian mutta nyt öitä ja hyvää kesänalkua!

14 kommenttia:

  1. Millä muokkaat sun kuvia? :))

    VastaaPoista
  2. Täydellinen asu ja täydellisiä kuvia! oot upea :-)

    werablee.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Vautsi oot aivan uskomattoman kaunis! Mitä teet yleensä sun hiuksille? tosi kiva tollane vähä beachlook, onko sulla luonnostaan tollaset lainehiukset vai?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! Noi on mun luonnonkiharat, en yleensä tee niille mitään tai jos teen niin kiharran sekaville korkkirullille mutta en ikinä suorista:)

      Poista
  4. Moi kysyin tätä jo tos yhes postaukses mut et vastannu ni haluisin vaa tietää et nyt ku sun pitää taas laihduttaa ni aiotko palata siihen dieettiin minkä sait amerikasta vai mitä aiot tehä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no en varsinaisesti. Mul ei oo mitään tiettyä dieettiä paperille kirjotettu mutta käytän maalaisjärkeä kun valitsen mitä aion syödä. Eli mahdollisimman vähän hiilareita, paljon protskuu ja kasviksia. Juon paljon vettä ja liikun :)

      Poista
  5. Mil teit ton bannerin/tiiäkkö miten kuvasta saa valkosen taustan pois? :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oikein ymmärtänyt sun kysymystä mut tein pixlr.com. Otin googlesta valkosen taustan ja tallensin kuvana sitten muokkasin textin pixlr.com issa

      Poista
  6. mistä noi housut on? :)

    VastaaPoista
  7. En ymmärrä miksi ihmiset täällä hehkuttaa kuinka laiha olet... Joo olethan sä hyvännäköinen, mutta sulla on tällänen ''läskilaiha''kroppa eli lihasta ei hirveesti ole vaan näytät silti laihalta vaikka rasvaprosentti on täysin normaali. Rasva sulla kerääntyy erityisesti alakroppaan eli tsemppiä vaan jos malliksi aiot :D

    VastaaPoista
  8. Vau, ihana tää sun blogi! Oot hurjan kaunis ja sulla on ihania vaatteita :-) ♥

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    VastaaPoista