""

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

INSTA WEEK

 
collage3
1. terveellinen aamupala ja uusi lempi välipalani joka on tosi helppo valmistaa. Laittaa vain pakastemarjoja kulhoon 1min mikroon eikä tarvitse lisätä sokeria tai mitään koska marjat ovat itsessään jo niin makeat// 2. kuva koulun päättäjäisistä. Siinä mina (toinen oik.) ja pari parhaista kavereistani// 3. huulillani uutta Clarinsin tummanpunaista huulipunaa ja päälläni uusi kaulakoru Ginasta ja paita Cubuksesta// 4. Uusin instagram kuvani on otettu 2 päivää sitten kun olin kavereideni kanssa Aurinkolahden uimarannalla istuu iltaa, olin sitten raahannut kitaranikin mukaan ja siinä sitten rämpyteltiin sitä yömyöhään.
collage2
1. asukuva// 2. terveellinen aamupala// 3. minä ja uudet aurinkolasini Ginasta// 4. minä ja ihana Cessi koulun viimeisenä päivänä
 
collage1
1. asukuva// 2. minä ja kahvi haha XD kuvassa kaikki uusia vaatteita jotka ostin kuluneella viikolla// 3. vähän ostoksia mtä olen shoppaillut kahden viikon sisällä// 4. uudet Palladiumin kengät jotka ostin tässä viime viikolla. Olen ihan rakastunut niihin ja käytän niitä lähes joka päivä. Myös uusille valkoisille converseille mitkä ostin äskettäin on tullut hyvin käyttöä.

Tässä vähän päivitystä instagramistani koska minulla ei ole mitään muuta kuvamateriaalia saatavalla tällä hetkellä. Oman järkkärini objektiivi on rikki joten sillä ei enään kuvailla ja olen nyt lainannut kaverini objektiivia lopputyöni ajan mutta palautan sen ihan tässä lähipäivinä joten en tiedä miten tulen enään pystymään kuvaamaan mitään blogiini. Vanhempani sanovat että saan itse ostaa uuden objektiivin ja ne kun on aika kalliita niin en tiedä jos raaskin laittaa niin paljon rahaa siihen. Muutenkin kesällä postailu tulee olee aika vaikeeta koska lähden yleensä liikeelle aamulla yhdentoista aikoihin ja tulen kotiin vasta ykdeksän jälkeen joten en oikein ehdi istahtaa koneen ääreen missään vaiheessa. Yritän nyt kuitenkin postailla jonkinverran jotta ette luule minua kuolleeksi mutta en varmaan ihan joka päivä kumminkaan ehdi käydä kirjoittelemassa mitään romaaneja teille.

Kesälomani on alkanut tosi hyvin! Olen ollut lähes joka päivä rannalla kavereiden kanssa ottamassa aurinkoa. Nyt olen myöskin virallisesti ihan kunnollisella dieetillä ja liiklun päivittäin. Olen alkanut liikkumaan pyörällä joka paikkaan koska se on tosi hyvää hyötyliikuntaa ja muutenkin helpottaa kun pääsee nopeemmin paikasta toiseen. Olen myöskin käynyt lähes joka päivä salilla ja se kyllä tuntuu lihaksissa koska en osaa melkein enään kävellä kun joka paikkaan sattuu niin hirveesti! Mutta se on vain hyvää kipua onneksi. Olen niin kaivannut kesää mutta nyt vasta kun voi oikeesti istua koko päivän parhaiden ystävien seurassa rannalla, kuunella musiikkia, syödä mansikoita, uida ja päivän päätteeksi pyöräillä kotiin auringonlaskussa niin tajuaa kuinka ihanaa se kesä olikaan. Toivon että nämä säät jatkuisivat ja että loppukesästäkin tulisi yhtä ihana kuin mitä se on ollut tähän asti. Miten te olette alottaneet teidän kesälomanne?

19 kommenttia:

 1. Miks sä aina lähet 11 ja tuut 9 jälkeen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha mikä kysymys xd no koska en haluu heittää hukkaa yhtää tuntia päivästä ku kesäloma muutenki on nii lyhyt. Kivempi olla jo aamusta liikkeellä ja tulla mahollisimman myöhään takas :D

   Poista
 2. Varon Linda ylilmielistumistä... Sitä on huomattavissa sinun käytöksessäsi nykyään. Liekö mallintouhut, joissa ilmeisesti suurimman osan ajastasi raotat omaa lompakkoasi koska olet fman ja clamoksen listoilla jotka ovat kaksi suomen huonointa mallioimistoa. Sinussa on kyllä potentiaalia kauniine kasvoinesi, mutta sun kasvoistasihäviää kaikki luonnonkauneus ja ne kuihtuvat kasaan jos laihdutat sen sulta vaaditun määrän sillä malliksi olet iso . Harmittaa sun puolestasi kun sua noin pyöritetään. Mieti tarkkaan tuhlaatko rahasi huonoihin kuviin kuten ne fmalla otetut vai hankitko tfp periaatteella otettavia jopa parempia kuvia. Kannattaa miettiä paljonko rahaa on mennyt kuluneen vuoden aikana ja paljonko sitä on tullut. Sillä vaikuttaa, että ei kovinkaan paljoa ja silloin mallinhommat ja heittopussina oleminen kannattaa lopettaa . Ainahan voi kuvailla kavereiden kanssa olematta malli. Tällä hetkellä ainoa kunnolla elantonsa tienaava suomalainen malli on Suvi Koponen. Mieti tarkkaan mitä tahdot. Vinkkinä sanon myös, että mysli ja jogurtti kannattaa pois mikäli dieettaat, vaikka mysliä ei ole paljon kuvassasi olekkaan,on se aikamoinen kaloripommi. Jos jogurtti on maustamatonta sitten se on okei. Kauhean pitkä teksti, toivottavasti jaksat lukea. En tahdo julkaista tekstiä nimelläni,mutta sanon vain että alalta on minulla niin paljon kokemusta, että en tiedä onko sinun urasi tässä iässä ja tässä pisteessä kannattava. Sinuna odottaisin ja harjoittelisin kävelyäsi ja erilaisia poseerauksia ennen uran aloittamista, sillä tällä hetkellä edes kotimaassa kukaan ikäisesi ei työllisty mallintöillä. Uusia kasvoja pidetään toimistoissa ns. Epäluotettavina ja epävarmoina ja he valitsevat rahaa tuottaviin bisneksiin kuten kansikuviin takuuvarmoja suorittajia. Siksi kannattaisin peilin edessä treenaamista kunnes olet valmis, sillä kuvistasi näkee että et vielä ole. Lisäksi mieti onko kokoon 32 laihduttaminen kuvissa olemisen väärti, jos rahaa ei ole viimeisen vuoden aikana juurikaan tullut. Kukaan ei toki ole seppä syntyessään, mutta kehottaisin sinua googlettamaan nimen Isabelle Caro ja lukemaan hänen tarinansa. Mieti tarkkaan, Linda. En tahdo olla ilkeä, mutta ala on todella paljon raskaampi kuin olet ymmärtänyt. Äläkä vastaa, että harjoittelet kuvauksissa, sillä vaikka se onkin totta, toimistot haluavat entistä valmiimpia malleja kun aikaa koulutukselle ei ole. Mikäli siis tahdot uran. Odota täysi-ikäiseksi harjoitellen joka ikinen päivä, jotta hyvä diilinparemman toimiston kanssavei mene sivu suun. Tällä hetkellä mahdollisuutesibesimerkiksi Paparazziin on olematon joten älä tee sitä virhettä, että hakisit hyvään toimistoon nyt. Et ole vielä kypsä.

  VastaaPoista
 3. On vaan hyvä, jos Linda jaksaa yrittää. Ei sitä muuten saavuta mitään. Usein pitää aloittaa jostain huonommasta toimistosta, koska ei yleensä pääse suoraan siihen parhaaseen. Onhan se totta, että Lindan ei tarttis laihtua, mutta jos malliks haluaa ihan oikeesti niin ei niille alan määräämille mitoille oikein voi mitään.. Se on sit eri juttu jos toimistot alkaa pyorittää ihan kaks nolla, mutta sitten täytyy vain vaihtaa toiseen ja jatkaa yrittämistä. Kyllä se aina joskus sitten palkitaan, jos ei heti... Mä ainakin uskon et Linda tuut pärjäämän!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tuesta olen samoilla linjoilla kanssasi että josatinhan pitää aloittaa ja en mä huipulle voi yhtäkkiä ponnahtaa ellen tee sen eteen töitä:)

   Poista
 4. oot kyllä ihana tyttö ja tykkään tästä sinun blogista tosi paljon! :)<3

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia taas jälleen ja toi sun aamupala näyttää kyl hyvältä!♥ p.s. oot nätti (:

  http://elisesalinaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. I’ve been browsing online more than 3 hrs today, and after
  noticing you on http://loveisintheair-linda.blogspot.com/,
  I certainly haven't found any enjoyable posts such as yours. Honestly, I think that if more bloggers and siteowners introduced content like yours, the web would be even more beneficial than it already is.

  Review my site; audio and web conferencing

  VastaaPoista
 7. Onks sul Linda heppoj?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo 3 kappaletta osa on osaomuistettuj mutta mun oman kisapollen omistan kyllä ihan itse:)

   Poista
  2. Wau! Voisitko tehä sun ns. Heppaelämästä jonkun erikoispostauksen?

   Poista
 8. Olet todella kaunis! Oot todella terveen, hoikan ja urheilullisen näkönen kropaltas. Kerroit olevasi dieetillä, koska haluat sopia mallinmittoihin. Haluan sinun miettivän muutamaa asiaa. Olet nuori ja terve luultavasti psyykkisesti sekä fyysisesti. Haluatko todella laihduttaa mallinmittoihin? Haluatko jatkaa laihuusihanteen elätystä työskentelemällä mallina, joka on laiha? Haluatko että tuhannet syömishäiriöiset saisivat sinun kuvista "thinspiraatiota"? Vai haluaisitko mielummin näyttää mallia nuorille kuinka terve on kaunista? Syömishäiriön kokeneena voin sanoa sinulle, että älä laihduta, ole kiltti! Sh on täyttä helvettiä, joka usein kulkee mukana koko loppuelämän. Se on helvettiä psyykkisesti, sekä siitä voi seurata masennus, ahdistuneisuus- ja paniikkihäiriöt yms. Antaisin mitä vain terveestä mielestä tai siitä, että pystyisin elämään ilman jatkuvaa elämänhaluttomuutta. Onneksi kuitenkaan en enää ihannoi sairaan näköistä laihuutta, vaan sen sijaan haluan näyttää terveeltä, hoikalta ja urheilulliselta, kuten sinä! Joten pyydän vain, että älä jatka sitä kierrettä, mitä useampien lehtien yms. Laihat mallit ovat jatkaneet, eli nuorten naisten/miesten minäkuvan vääristymistä. Asian täytyy jossain vaiheessa muuttua, ei maailma kestä nykyistä kauneusihannetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kommentistasi! se sai minut kyllä ajattelemaan mutta olen aika varma päätöksestäni että haluan päästä mallinmittoihin kokeilemaan josko minusta olisi oikeasti malliksi myös kansainvälisille markkinoille ja sitä en saa koskaan tietää ellen sovi heidän mittoihinsa ensinnäkin. Otan osaa siitä minkä olet joutunut käymään läpi ja ymmärrän että haluat vain auttaa minua jotten tee vääriä valintoja mutta minulla on unelma ja olen valmis tekemään paljon sen eteen. Minulla on myöskin perhe joka tukee minua ja tulee väliin heti jos alan saamaan merkkejä syömishäiriöstä. Olen kuitenkin hyvin tarkka dieetistä ja tiedän missä menee raja joten haluan en vain mallinuran takia vaan myös siksi että viihtyisin itse paremmin kropassani tehdä tämän laihdutus-/kiinteytysprosessin. Mutta se sinun on myös ymmärrettävä että en itse voi vaikuttaa mitenkään mallimaailmaan ja muuttaa sitä että anorektisen laihat ihmiset ovat ''kauniita'' koska minulla ei ole tarpeeksi ihmisiä jotka kuulisivat minut. Ei toimistot ota minua listoilleen vaikka kuinka yrittäisin vakuuttaa että on kauniimman näköistä olla normaalikokoinen kuin anorektinen sillä kukaan ei bookkaisi ns. ''normaalikokoista'' mallia. Haluaisin itsekin että pystyisin toteuttaa unelmani tehdä mallintöitä laihduttamatta itseäni langan laihaksi sillä siinä vaiheessa en luultavasti itsekään viihdy kehossani enään. Mutta se ei vain ole realistista. Haluan nyt kuitenkim ensin laihduttaa itseni ihanne mittoihin, sitten katson jos viihdyn kropassani vaiko en ja katson onko tämä kaikki sen arvoista. Lopetan heti kun työ ei tunnu enään kivalta!

   Poista
  2. Mun mielestä Linda sun pitäis keskittyy myös siihen että sul on hyvä kunto ja lihaksia, ainakin sen jälkeen kun olet päässyt ns.mallinmittoihin

   Poista
 9. Kuinka pitkä sä olet ja mikä on sun kengänkoko? :-)

  VastaaPoista
 10. millo oot ostanu noi aurinkolasit? myydäänköhä niit viel?

  VastaaPoista
 11. millo oot ostanu noi aurinkolasit? myydäänköhä niitä viel?

  VastaaPoista