""

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

JUHANNUS TERKKUJA

blogcollage2
1. minä ja mun sisko// 2. hyvää mökkiruokaa// 3. kuvassa näkee hieman miltä mun hiukset näyttää värjäyksen jälkeen. Kävin kampaajalla pari viikkoa sitten liukuvärjäämässä hiukseni niin että värjäsin ensin keskiosan blondiksi ja latvat melkein valkoisiksi. En tehnyt mitään juurikasvulleni vaan halusin jättää sen tummaksi. Instagramissa parempia kuvia (@lindaekroth)// 4. kaunis maisema laituriltamme.
blogcollage1
1. screenshotti sportstrackerista juostuani vajaa 18km// 2. raikas drinkki jonka väsäsin itselleni rannalle nautittavaksi// 3. minä tylsistyneenä mökissä...// 4. tässä olin ajelemassa veneelläni ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Ja uskokaa tai älkää mutta puhelin ei pudonnut veteen kuvan ottamisen jälkeen xd

Heissan ihanat lukijani! Olen nyt pitkään jo ollut aikeissa tehdä postausta koska minulla on aika paljon kerrottavaa enkä saa nyt kaikkea mahtumaan yhteen postaukseen. Tänään päätin nyt kuitenkin pakottaa itseni koneen ääreen kertomaan teille kuulumisia sillä uskon monen teistä jo olevan ehkä hieman jo ärsyyntyneitä koska postailen nykyään niin harvoin. Ja ei varmaan tule yllätyksenäkään että kuvina on iphonella otettuja koska minun järkkärihän on rikki. Iskä on luvannut ostaa uuden objektiivin ens viikolla joten sen jälkeen pääsen taas postailee normisti.

Vietin juhannuksen perinteisesti mökillä. En itse pidä mökkeilystä mitenkään erityisesti koska en vain tykkää siitä että kaikki on jotenkin paljon likaisempaa ja ötököitä on jokapaikassa, ei ole suihkua tai vessaa ja sänkykin kivikova ja liianpieni minulle. On mökillä olemisessa tietty myös hyviä puolia mutta sitä vanhemmaksi olen tullut sitä vähemmän mökillemeno on alkanut innostaa. Oltiin mökillä meidän serkkujen kanssa ja istuttiin juhannuksena iltaa heidän kanssaan vaihdellen kuulumisia yms. Nään heitä nykyään niin harvoin että on kiva pitää tästä juhannusperinteestä silti kiinni. Oltiin mökillä kolme päivää ja pääosin vietin päivät ottaen aurinkoa rannalla, ajellen mun veneellä, syöden hyvää ruokaa (annoin itselleni luvan herkutella hieman juhannuksen kunniaksi) ja lenkkeillen.

Kävin joka päivä lenkillä. Ensimmäisenä päivänä juoksin vajaa 7 km niinkuin kotonakin yleensä ja toisena päivänä päätin koittaa rajojani ja laitoin tavoitteeksi että juoksen 15km koska olin ennen juossut 12km ja se ei vielä tuntunut oikein missään niin halusin kokeilla kuinka pitkälle jaksan juosta kunnes se alkaa oikeesti tuntumaan. No juoksin sitten sen 15km mutta koska voimia oli jäljellä päätin juosta vielä pienen lenksun pellon ympäri ja sitten suunnata takas mökille koska kello oli jo lähempänä 12 yöllä. Olin todella ylpeä suorituksesta koska juoksin suunniteltuani pidempään ja näytin itselleni että jos vain tarpeeksi on tahtoa niin kyllä kaikki on mahdollista. Aion urheilla samalla asenteella loppukesän jotta saisin tarvittavat kilot pois Model Huntia varten.

Sain sähköpostia FMA:lta viimeviikolla ja siinä he ilmoittivat että kaikki Model Huntiin osallistuvat tulevat olemaan suuressa muotinäytöksesä muotimessuilla 2013 päälavalla. Kaikkien mallien on mahduttava vaatteisiin ja siksi ne mallit joilla ei ole lantio vielä 90cm on saatava se siihen mittaan lokakuuhun. Tämä motivoi minua kyllä paljon koska tiedossa on nyt oikeesti iso näytös! Vaikka en pääsisi Model Huntissa eteenpäin niin minulla on suuri tilaisuus saada kontakteja ja näkyvyyttä näytöksestä.

15 kommenttia:

 1. oot aivan mielettömän kaunis! varsinki tos vasemmalta toisessa :)

  VastaaPoista
 2. Ootko lenkkeily kuinka pitkään säännöllisesti? :) Tsemppiä treenaamiseen ja hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kovasti! Olen lenkkeillyt noin vuoden epäsäännöllisesti aina silloin kun jaksan niin lenkkeilen mutta voisin melkeinpä sanoa että heti kun lumet suli niin siitä lähtien ainakin kerran viikossa nyt viimeisen kuukauden aikana melkein joka päivä:)

   Poista
 3. Mitä sun vanhempas sanoo tosta sun laihduttamisesta? Kun oot kuitenkin laiha ja pitkä tyttö niin ei sulla ois ees tarvetta moiseen paitsi vaan noiden mallijuttujen takia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei ne siitä innoissaan ole mutta ei ne puutu mun asioihinkaan :)

   Poista
 4. onko sulla twitterii ?:)

  VastaaPoista
 5. minkä niminen sun siskos on, teis on samaa näköö... :)

  VastaaPoista
 6. hei kuinka oot muokannut ton postauksen ylimmän kuvan, jossa on ilmapalloja ??? oon koittanu vaikka mitä ja en löydä tota mistään, viitsitkl vastata :)

  VastaaPoista
 7. Ootteko vähä rikkaita ku sulla on oma vene ja laitat aina kaikkiin ig kuviin kaikkea #petesponssaa #petentytär #peteporvari :D

  VastaaPoista