""

sunnuntai 11. elokuuta 2013

MODELHUNT PHOTOSHOOT

mkk1mkk2mkk3mkk4
photos: heliroosmae.fi

Hei taas kaikille! Onko teillä ollut hyvä loppukesä? Minulla on ainakin ollut yks parhaista kesistä ikinä ja toivon että ymmärrätte minun blogin kirjoittamis tauon... En ole edelleenkään lopettamassa bloggaamista pänvastoin aloitan nyt sen entistä aktiivisemmin! En tosiaan halunnut laittaa niin paljon aikaa blogin kirjoittamiseen kesälomalla koska halusin ottaa kaiken irti kesästä ja unohtaa blogin hetkeksi. Olihan se kivaa ottaa vähän taukoa tästä mutta viimeisen kahden viikon ajan olen joka päivä miettinyt että nyt tekis mieli taas kirjoittaa postaus! Minulla ei ole kuitenkan ollut kuvamateriaalia käytettävänä koska järkkärini on rikki. Nyt sain kuitenkin iskältä uuden kameran, Canon Eos 600D ja sille vielä kaukosäätimen jolla voin ottaa itse asukuvia , niin tämä helpotti nyt kyllä bloggaamista merkittävästi (niin ei tarvitse enään laittaa vain instagram kuvia tänne...) Odotan innolla että pääsen taas kuvaamaan uudella järkkärilläni sillä tätä on jo ollut ikävä! Ihanaa viimeistä viikonloppua ennen kuin koulut alkaa, ja onnea uudelle lukukaudelle!

16 kommenttia:

  1. oot tosi kaunis!:) mietin täs vaa et kun sulla on noita normi asukuvia niin otatko ne ite vai onks sulla joku kaveri ottamassa ne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun kaveri Maisa ottaa useimmat kun se on valokuvaaja, muuten mun sisko kuvaa :)

      Poista
  2. mun mielestä sulla ei oo mallinkasvot.. D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mustakaan :D et osaa käyttää kasvojesi luustoa joka olis sun ainoa valtti

      Poista
    2. nii no ei mustakaan jos oon rehellinen xd mutta se mun pitää sanoo et aina näissä ammattikuvaajan ottamissa kuvissa näytä 10x leveemmältä, tuossakin kasvoni näyttävät ihan pyörei8ltä vaikka ne eivät esim mun kaverin ottamissa kuvissa näytä yhtään samanlaisilta. Mutta joo ei mulla ole mallinkasvoja koska mun luusto ei ole tarpeeksi näkyvästi esillä ''ylipainon'' takia

      Poista
  3. Vastaukset
    1. kiitos jenna! ihanaa et säkin vielä jaksat seurailla mun blogia vaik en päivittele juuri koskaan XD <3

      Poista
  4. Tää ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään mut ajattelin kuitenkin kysyä! Onko/oliko sulla skootteria? Jos ei ollut niin, olisitko halunnut/ kaduttaako sua että et hankkinut? Mitä mieltä oot kannattaako mun hankkia sellanen oon nyt heinäkuussa 15 vuotta täyttänyt :/

    Jesss oonkin jo koko kesän odotellut että koska alat postaamaan!! Sun blogi on ehdottomasti yks mun lemppareista ja oot tosi kaunis, hyvää tulevaa syksyä sulle :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii ihanaa kuulla että vieläkin on edes joku joka jaksaa lueskella näitä mun postauksia... :D<3 just teidän takia jaksan jatkaa jatkossakin kun jaksatte piristää mua päivittäin!

      Mulla ei ollut skootteria mutta halusin kyllä silloin ennenkuin täytin 15v. Mutta kun nyt jo vuoden olen ollut ilman niin ei mua kaduta/harmita et en saanut sellaista koska kun asun niin lähellä keskustaa niin pääsen helposti liikkumaan busseilla ja metroilla joten pärjään tosi hyvin ilman skootteriakin! Ja se rippuu ihan siitä missä asut, jos asut esim jossain kauempana (sipoo,espoo,vantaa) ja käyt usein kaupungissa tai välimatkat ovat pitkät eikä bussit kulje usein niin silloin ehkä kannattaa hankkia. Mutta se riippuu ihan siitä miten susta tuntuu koska onhan se vaarallinen menopeli ja sitä pitää pystyy säilyttää jossain talven yli + mopokortti maksaa maltaita :/

      Poista
  5. Outoa että noissa mallikuvissa alhaalla sun jalkojen pintaverisuonia ei ole käsitelty? Jalkasi näyttävät tosi läikikkäiltä. Yleensähän ammattikuvaajat photoshoppaavat kaikki ihovirheet piiloon. Ovatko ne käsittelemättömiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin huomasin saman! kuvia ei ole käsitelty muuta kuin valaistukselta joten ihovirheet ovat näkyvissä

      Poista
    2. Kuvat ovat muuten tosi hyvin onnistuneita :) Harmi kun niitä ei ole viimeistelty jalkojesi osalta.

      Poista
  6. Oot mun mielestä ihan älyttömän kaunis tyttö ja sussa on ainesta malliksikin, mutta se ei kyllä näissä kuvissa valitettavasti tuu hirveen hyvin esille. Näytät leveemmältä kuin olet erityisesti kasvoista eikä ilme ole joka kuvassa 'tässä hetkessä'. Asennotkaan ei ole parhaasta päästä, vika kuva näyttää siltä että pitäisit haaroistasi kiinni. Vaikka nää kuvat onkin ammattilaisten ottamia, niin totta puhuen sitä ei lopputuloksesta huomaa. Sun potentiaalis kyllä näkee kaikista sun muista kuvista täällä blogissa, esim. asukuvista. Täytyy mainita myös toi sun sivupalkin eka kuva, huhhuh! Täydellinen otos kaikin puolin jos multa kysytään. Se näyttää paljon ammattimaisemmalta kun nämä kuvat, kuin suoraan jonkun huippumallin kansiosta. Mun mielestä sulle tärkeintä on omien piirteiden korostaminen kuvissa. Mä nään sun vahvuuksikses kun upeat silmät ja kulmakarvat sekä korkeat poskipäät. Kunhan opit kunnolla käyttämään hyväkses tota sun luustoa, niin kuvista tulee varmasti loistavia.

    VastaaPoista
  7. Samaa mäkin mietin, että ovatko nämä kuvaajat varmasti ammattikuvaajia? Sun kantsis kuvauttaa kansio jollain ”oikealla” kuvaajalla jolla on nimeä esim. Nadi Hammouda, tietty se kirpasee pussin pohjaa mutta tulis ainakin laadukkaita ja viimeisteltyjä kuvia. Osaat itse meikata paremmin kuin sut on meikattu noihin Model Hunt -kuviin. Ja sun kaverin ottamat kuvat on paljon parempia kuin noi mallitoimistokuvat.

    VastaaPoista