""

lauantai 28. syyskuuta 2013

LAST DAY IN ITALY

lastday8lastday2lastday7lastday6.jpglastday3lastday5lastday19lastday9lastday4.jpglastday24lastday13lastday10lastday16lastday15lastday25villaolmo5lastday20

Viimeisen päivän kuvia Italiasta. Että olen hidas kirjoittamaan postauksia!! Matkasta on jo vaikka kuinka kauan ja vieläkin kirjoittelen näitä... hahah :D Mutta tämä on nytten viimeinen postaus. Viimeisenä päivänä ei tehty oikein mitään ihmeellistä. Käytiin järven toisella puolella Torno nimisessä kylässä syömässä lounasta jonka jälkeen kiertelimme vähän paikkoja ja räpsittiin kuvia. Torno oli tosi kaunis paikka, just sellanen tyypillinen italialainen kaupunki. Meillä ei ollut niin paljon aikaa koska meidän lento lähti jo iltapäivällä, joten lähdettiin kotiin pakkaamaan heti kiertelyn jälkeen. Pakkasin kamat äkkiä, hyvästelin kaupungin ja sitten lähdettiin Milanon lentokentälle. Oli kyllä ollut taas niin onnistunut reissu ja ihanaa kun sain ottaa vähän lomaa koulusta niin jaksoin taas panostaa koeviikkoon!

Matkustelusta vielä sen verran että olemme varanneet nyt lennot Dubaihin jouluksi. Vaikka en itse tykännyt dubaista niin paljoa niin perheeni tykkäsi ja sen takia haluavat mennä sinne uudestaan. Onhan se aina kiva matkustaa mutta haluaisin nähdä uusia paikkoja. Hyvä puolihan on se että pääsen ainakin shoppailemaan. Mulla on nyt myös kaks risteilyä tiedossa ihan lähiaikoina. Syyslomalla lähden kylpylälomalle tallinnaan ja pari viikkoa sen jälkeen ruotsiin kaverini kanssa shoppailemaan. Odotan innolla molempia risteilyjä koska en ole käynyt pitkään aikaan ruotsissa tai virossa!

3 kommenttia:

 1. Noi teijän molempien farkkushortsit on kyllä niin kivat! Oon kattonu niitä jo aiemmissaki postauksissa, mistä oot/ootte ostanu ne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! mun on urban outfitteristä ja mä luulen et mun serkunki on sieltä ;)

   Poista
 2. Ohhhh miten ihanan blogin löysinkään! Aivan ihana <3 Sait musta kyllä nyt uuden lukijan!

  VastaaPoista