""

maanantai 23. syyskuuta 2013

YLEN RADIOHAASTATTELU

lastday22 Painamalla linkkiä pääset kuuntelemaan podcastia haastattelustani. Haastattelu on siis ruotsiksi!

RADIO HAASTATTELU

Kuinka tärkeää ulkonäkö on alalla?

- Onhan se tosi tärkeetä koska mallintöitä tehdään melkein vain ulkonäön perusteella. Vaatimukset on kovat ja jos niitä ei täytä niin ei työllisty, ainakaan hyvin.

Miten pystyt täyttämään nämä vaatimukset?

- Syön terveellisesti ja säännöllisesti. Mä ratsastan noin neljä kertaa viikossa ja tykkään lenkkeillä sekä käydä salilla joten tulee urheiltua lähes joka päivä.

Voisitko kuvitella osallistuvasi missikisoihin?

- En. Mä oon päälle 180cm joten uskon olevani liian pitkä missiksi. Muutenkaan se puoli mallimaailmasta ei tunnu olevan ihan mulle.

Mitä mieltä vanhempasi ovat siitä että aloitit mallintyöt niin nuorena?

- Niin aloin 13 vuotiaana kiinnostumaan mallinhommista ja 14 vuotiaana pääsin ensimmäiselle mallitoimistolle töihin. Mun vanhemmat ei luonnollisesti oo niin innostuneita mun dieeteistä ja siitä kun olen niin kriittinen ruoan suhteen, mutta koska he tietävät että haluan tätä niin he antavat sen olla.

Mitä riskejä on jos aloittaa mallintyöt?

- Voi eimerkiksi sairastua eri syömishäiriöihin. Mutta mun mielestä pitää tuntea itsensä ja tietää missä menee rajat jos aikoo tähän ryhtyä.

Mitä teet jotta et mene rajan yli?

- No en oikein tiedä, mulla on aika hyvä itsetunto ja tiedän mihin asti olen valmis menemään.

Milloin on oikean ikäinen aloittaa mallintyöt?

- Ulkomailla toimistot ei enään ota alle 16 vuotiaita töihin. Mä aloitin itse tosi nuorena mutta nyt vasta kun olen yli 16 vuotias olisin valmis tekemään enemmän mallintöitä. Eli mun mielestä 15-16 vuotiaana voisi aloittaa hakemaan eri toimistoille mutta tehdä töitä kunnolla vasta yli 16 vuotiaana. Tällä alalla on kumminkin suuret ulkonäköpaineet joten ihan lapsia ei voi sotkea tähän koska se voi vahingoittaa heidän itsetuntoaan.

15 kommenttia:

 1. jos valottaisit meille ei-ruotsia-puhuville mistä tossa on kyse? jostain malliasiasta.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo:D eli siinä kyseltiin ihan perusasioita että milloin aloitin mallintyöt, miten työt vaikuttaa mun elämään, mitä mieltä olen uudesta laista ranskassa että alle 16 vuotiaat eivät saa osallistua enään missikisoihin, miten mun vanhemmat suhtautuu mun ruokavalioon jne. Aika perus asioita ja no voin suomentaa haastattelun tuonne postaukseen :)

   Poista
 2. en ymmärtänyt sanakaan :D voisitko kertoa hieman suomeksi mitä selitit? :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että oot laittanu haastattelun myös suomeks :) Varmaan jännää olla radiohaastattelussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo oli se aika jännää varsinkin kun oli eka kerta!::D

   Poista
 4. mil toimistolla olit 14v?

  VastaaPoista
 5. sanoit tuolla yhessä välissä TOIMISTO? sanoitko :D muutenki kuulostaako suomenruotsi oikeesti tuolta. tuollanen tönkkö, jotenki sama ku suomalaiset puhuu englantia :D mut rakastan ruotsia ja ihanaaa että ymmärsin tosta jotain ilman suomennoksia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo sanoin en muista mikä se on ruotsiks XD joo kuulostaa koska yleensä suomenruotsissa sekotetaan niin paljon suomea että siitä tulee ihan kamalan kuulosta. Esim ku laittaa suomen päätteitä ruotsalaisiin sanoihin.

   Poista
 6. millä ohjelmalla muokkaay instagram kuvias?:)

  VastaaPoista
 7. Mites pitkä sä oot nykyään ihan tarkalleen? =)

  VastaaPoista