""

lauantai 30. marraskuuta 2013

BACK IN BUSINES

blogg6.
Hei taas kaikille! Mites teidän viikonloppu on alkanut? Tänään aamulla kun heräsin ja tajusin että mulla on vihdoinkin vapaapäivä ja ehtsin kirjoittaa blogia tartuin heti tilaisuudesta kiinni. Minulla tosin ei ollut mitään kuvamateriaalia joten päätin räpsiä kuvia vähän uusista vaatteista ja muista tavaroista mitä olen ostanut lähiaikoina. Tajusin että en ole julkaissut kuvia uusista vaatteistani kuukausiin joten vaikka jotkut näistä on jo paljon käytettyjä niin laitan niistä kumminkin kuvat tänne.
blog1
blogg7
Ostin tämän mustan peplumin Gina Tricosta hintaan 19,95 pari viikkoa sitten.
blogg8
Tämän ihanan ja lämpimän neuleen ostin tallinnasta H&M:ästä. En muista hintaa...
blogg9
laukku on hm:ästä ostettu vajaa kuukausi sitten ja kengät Zarasta. (niinkuin kuvasta näkee kengät ovat olleet kovassa käytössä koska ne ovat ehdottomasti mun tän talven lemppari saappaat)
blogg10
Nämä upeat kengät nappasin mukaani Tallinnasta myöskin HM:ästä. Niitä myydään vissiin vieläkin, myös suomessa. Hinta oli joku päälle 40e.
blogg11
Tässä yksi tämän talven talvitakeistani. Ostin tämän heti kun ne tulivat myyntiin Zaraan koska kaipaan hieman enemmän naisellisuutta pukeutumiseeni. Nyt olen kuitenkin huomannut että noin joka toisella vastaantulijalla on tämä takki joten olen alkanut katumaan ostoa. Sen lisäksi takki on revennyt olkapään kohdalta eikä vetskari halua toimia... Aika naurettavan huonoa laatua kun miettii että maksoin takista kumminkin 100e! Onneksi minulla on muita talvitakkeja ja olen muutenkin hankkimassa uutta lämpimämpää kun tuolla pärjää juuri ja juuri enään.
blogg12
Tässä on jotain pieniä ostoksia mitä olen ostanut lähiaikoina. 1. Burberry kuosinen iphone kuori Teknik Magasinistä. 2. Chanelin huulipuna. 3. Mavalan perus pinkki kynsilakka. Tälläinen kuuluisi löytyä jokaisen tytön laukusta. Lakka on ollut tosi hyvä ja rakastan tätä väriä, sekä sitä on helppo kantaa mukana ja aina lisätä kun vanha alkaa halkeilla. 4. Ted Bakerin iphone kotelo. Ostin sen 30e ruotsinlaivalta. Tämä oli kyllä ihan hintansa väärti! Olen käyttänyt sitä melkein päivittäin ja sen kyllä huomaa sen kunnosta jo... 5. Tämä on ollut suosikki hajuveteni jo kauan! Osten ensin pienemmän pullon samasta hajuvedestä loppukesästä ja tykästyin tuoksuun niin paljon että nyt oli pakko ostaa isompi pullo. Vaikka olen kokeillut vaikka mitä kalliita merkkihajuvesiä niin tämä 15 e maksava osoittautui ehdottomaksi suosikiksi. 6. Hollisterin body splash jonka ostin ruotsin risteilyltäni. 7. Olen käyttänyt jo jonkin aikaa Epiduo nimistä aknelääkettä. Se oli alussa tosi epämiellyttävä koska ylikäytin sitä mutta nykyään se on todella hyvä kun käytän sitä vain noin kerran viikossa. Mulla kun ei kumminkaan ole aknea tai tarvetta käyttää sitä enempää niin pini käyttö on riittävää. 8. Iskä osti työmatkaltaan mulle aivan ihanan Burberryn lompakon. (en tosin tiedä jos se on aito vaikka iskä niin väitti haha)
blogg13blogg14blogg15blog2blogg16
Tajusin että en ole julkaissut kuvaa huoneestani remontin jälkeen joten ajattelin näyttää teille nyt valmiin lopputuloksen. Tässä nyt tosiaan näkee vain osan huoneestani. Muuten mulla on vaaterekki (joka näkyy vähän oikeassa reunassa) ikkuan edessä ja sen vieressä kokovartalopeili (kuvissa ylempänä näkee paremmin). Peilin viereinen senä on täynnä vaatekaappeja ja siihen mun pieni huone loppuukin. Viihdyn tosi hyvin mun huoneessa remontin jälkeen ja koska valitsin niin vaaleita värejä niin en luultavasti tule kyllästymään sisustukseen ainakaan hetkeen. Ostin melkein kaiken Ikeasta koska sieltä saa halpaa ja hienoja sisustus tarvikkeita.
blogg21
Yritän nyt alkaa postailee enemmän lyhyitä postauksia useasti jotta teillä olisi edes jotain luettavaa. Nyt alan taas kantaa järkkäriä mukana joka paikkaan jotta saisin kuvia räpsittyä vähän sieltä täältä. Paljastan seuraavassa postauksessa taas pari asiaa jotka ainakin minua jännittää hirveesti. Olen todella innoissani enkä millään jaksaisi odottaa!!

Pusuja!

20 kommenttia:

  1. *business
    Kirjoitusvirheitä vilisee jonkin verran, voisit kiinnittää niihin enemmän huomiota :)
    Olet ihan mielettömän kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos huomautuksesta! mä tiedän että mun oikeinkirjotus ei oo mitään parhaasta päästä mut yritän ain ehtii lukee läpi postaukset ja korjaa suurimmat virheet. usein en kumminkaan ehdi lukea läpi mut tärkeint on et ymmärrätte mitä kirjoitan :D

      Poista
  2. Ihanaa ku postaat taas! kaunistut vaan kokoajan ja sulla on upee huone :-)

    werablee.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi apua kiitos!! ja joo mä kumminki rakastan bloggamista joten en mä tästä voi luopua vaikka välillä onkin niin paljon kiireitä elämässä että ei mahda ehtiä.. mä nyt kuitenkin haluun pitää mun blogin aktiivisena ja alottaa vähän niinku alusta:))

      Poista
  3. herre gud du har helt underbar blogg fattar int att varför jag int tidigare hittat den :OO !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi tack massor! härlit o höra!! allt bra till dej:*

      Poista
  4. oot tosi kaunis ja sul on ihana huone :)

    VastaaPoista
  5. Löysin just sun blogin ja liityin lukijaksi, koska sulla on todella nättejä selkeitä kuvia ja kiva tyyli! :)

    VastaaPoista
  6. duckface °3°
    ja ihana huone, simppelin rauhallinen

    VastaaPoista
  7. Noi tummat hiukset käy sulle niin hyvin! Upea huone ja ihania vaatteita :)

    VastaaPoista
  8. Kiva et postaat taas! Saaks tota aknevoidetta ilman reseptiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei saa valitettavasti :/ äiti osti sen apteekista reseptillä :)

      Poista
  9. oot kyllä aivan mieletön! onneksi alat taas postailee koska sun blogis on mun lemppari blogi ja oot mun suuri esikuva! kuulostaa ehkä tyhmältä mutta mulla on kaks esikuvaa toinen on rihanna ja toinen oot sä! oot niin kaunis ja inspiroiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi apua! En edes tiedä mitä mun pitäis vastaa tälläsiin muuta kuin KIITOS! siis onihan uskomatonta että minä tavallinen tallaaja voin olla jollekin niin suuri esikuva!? Ihanaa jos saat inspiraatiota blogistani! oon vieläkin ihan sanaton tää oli kyllä päivän piristys :o

      Poista