""

tiistai 31. joulukuuta 2013

A LOOK BACK

newyear38newyear3newyear45
Noin tasan vuosi sitten oltiin dubaissa perhelomalla. Käytiin jeeppisafarilla, Burj Khalifassa, vanhassa kaupungissa ja ostin tapani mukaan paljon hienoja vaatteita. Kun katselin vanhoja kuvia blogissani ja yritin löytää sopivia kuvia tähän vuosipostaukseen, tajusin kuinka laiska olenkaan ollut blogini suhteen. Löytyi kuukausi jolloin olin kirjoittanut vain 2-3 postausta, kuvani olivat tylsiä, tekstini oli tylsää, asukuvia oli aivan liian vähän ja useimmat asukuvani olivat myöskin tylsiä. Tyylini on muuttunut valtavasti vuoden aikana! Niinkuin minäkin. Tämä kuva ^ on vuosi sitten otettu, ja voin itsekin sanoa että muutos vuodessa on huikea. Ei vain ulkoisesti vaan myös sisäisesti, tuntuu että olen kasvanut ihmisenä niin paljon ja että olen oppinut paljon uutta elämästä. Olen myöskin aika lailla löytänyt oman persoonallisen tyylini nyt vuoden aikana vaikka olen ollut sen kanssa hukassa jo pitkään. Kesästä en voi sanoin kuvata kuinka mahtava se oli! Ehdottomasti paras kesä minkä olen elänyt.

// A few pics from our last Dubai trip. 
newyear10newyear7newyear9newyear8newyear6
Maaliskuussa lähdettiin Maisan ja hänen iskän kanssa Englantiin viikon lomalle. Me asuttiin hänen tädin luona kotoisassa pienessä talossa Catherhamissa. Reissulla käytiin Brightonissa sekä Lontoossa tottakai. Muuten me oltiin Maisan kanssa kotikylässä kiertelemässä ja valokuvaamassa. Oli kyllä ihana reissu!

//In March I had a trip to England with one of my best friend's Maisa. We went to London and Brighton to see places.  We spent the rest of our time going in coffee places and photographing in our neighborhood.
newyear20
Model Hunt 2013 kuvaukset. Olin siin päässyt mukaan kisaan vuodenvaihteessa ja sen jälkeen tein useita näytöksiä mm Lappeenrannassa. Sen jälkeen oli uusi karsinta jolloin pääsin taas jatkoon (!!) Karsinnan jälkeen kuvattiin mallit sillä silloin oli tarkoitus aloittaa Model Huntin kuvaus TV:seen. Harmillisesti ohjelma ei saanut myöntävää vastausta joten kuvaus siirrettiin ensi kauden kilpailuun, Model Hunt 2014.

//These pics are from my Model Hunt 2013 photoshoot. After I had been chosen to take part in the competition, I did some fashion shows for example in Lappeenranta to gain experience. Then we had elimination rounds and I made it to the semifinal (!!)
newyear4
Tässä asukuva viime talvelta. En kyllä enään pukeutuisi noin välttämättä haha :D

//An outfit pic from last winter. My style have changed a lot!
newyear11
Kesän ensimmäisiä asukuvia! Kysyin itseltäni että miksi minulla oli legginsit ja napapaita!? Se ei näytä kuvassa niin tyhmältä mutta silti...
newyear12
Tässä pääsin käyttämään ensimmäisen kerran kesämekkoa! Vaikka ulkona oli vielä aika kylmä me oltiin kavereiden kanssa Aurinkolahden rannalla toivottomasti ottamassa aurinkoa...
newyear18newyear19newyear22newyear17newyear16
Tässä kesän asukuvia. Aivan liian vähän kun miettii että kesää on noin 3kk! Kesä on parasta aikaa asukuvien ottamiseen ja vielä kun tämä kesä tarjosi hyviä säitä ja lämmintä ilmaa. Voin vain muuttaa tulevaa joten lupaan tehdä paremmin tulevana kesänä.

//Here are some outfit pics from last summer. There are way too few pics I know.  Summer is the best time to take outfit pics so it annoys me that I didn't use that time as I should have. But I will promise to do better next year!
newyear24
Melkein heti koulun alun jälkeen lähdin Italiaan serkkujeni luokse asumaan. Olen aina rakastanut Italiaa mutta tämän reissun jälkeen olin niin tykästynyt että aloin miettimään vaihtovuotta siellä! Matka oli aivan ihana ja vielä kun sain olla rakkaan serkkuni kanssa koko viikon!

//Almost right after my school started in August, I went on a holiday trip to Italy with my sister, to my cousins place. The trip was so awesome and I had such a great time spending my whole week with my lovely cousin.
newyear25newyear26newyear28newyear29newyear30
Me käytiin milanossa kerran, ja kuinka ollakaan. Mulla kävi niin järjettömän hyvä tuuri että tapasin yhden suosikki bloggaajistani Kenza Zouitenin siellä! Kensa oli niin mukava ja ystävällinen. Vaikutti tosin ensin hieman hämmentyneeltä kun joku yhtäkkiä moikkaa ruotsiksi Italiassa. Oli kyllä yksi vuoden kohokohdista hahah :D

//When we were shopping in Milan with my cousin I suddenly run into Kenza Zouiten, one of my favorite bloggers! I were so surprised to meet her in Milan because I hadn't have time to read her blog on our own trip, so i had no idea that she also was in Italy. She was so nice and friendly to me! This was one of the best moments this year, haha :D
newyear31newyear32newyear14
Tässä sanoin hyvästin ombre hiuksilleni! Rakastin niitä kesällä mutta ne rajoittivat mallintöitäni sen verran että oli pakko värjätä. Värjäsin ne Tallinnassa  pari reilu kuukaus  sitten ruskeiksi.

// Here I said goodbye to my lovely ombre hair!
newyear33newyear34
newyear36newyear35
Yksi vuoden hienoimmista näytöksistä missä olin mukana oli Helsingin Muotimessujen järjestämä näytös! Se oli samalla myös suurin näytös missä olin ollut mukana. Kokemus oli aivan uskomaton ja siitä sain lisä potkua mallinhommiin. Sen jälkeen olen todellakin ottanut tosissaa mallinhommat ja kiloja on karissut aikalailla.

// A pic from this years most important fashion show in Helsingin Messukeskus.
newyear37Tässä aloitin bloggaamisen taas kunnolla! Löysin vihdoinkin inspiraatiota ja intoa kirjoittamiseen ja aion pitää sen yllä! (Ja värjäsin hiukseni todella tumman ruskeiksi)
newyear39
Osallistuin muotimessujen jälkeen Itis Grand Opening näytökseen. Näytös oli aika mielenkiintoinen ja erillaisempi kuin muut näytökset missä olen ollut. Näytöksessä oli myös mukana Huippumalli Haussa ohjelmasta Polina sekä Matleena.

// After that I took part in Shopping center Itis Grand Opening fashion show.
newyear40newyear41
Sitten oli aika vuoden suurimpaan koitokseen. Model Hunt 2013 finaali! Koko vuosi oli ollut mahtava ja tapahtumarikas. Vuoden tsemppaus palkittiin lopulta kun sain Best Catwalk palkinnon seka portit aukesivat Pariisiin castingmatkalle!

// Here is a pic from the big Model Hunt 2013 final! I got the Best Catwalk trophy!
newyear43

Tajusin että jos todellakin haluan tehdä bloggaamisesta ammatin niin minun täytyy laittaa tähän enemmän aikaa ja kirjoittaa tätä intohimolla. Haluan että blogini täyttyisi inspiroivista kuvista, mielenkiintoisista teksteistä, persoonallisesta tyylistä sekä tulkinnasta. Näyttäisi maailmaa eri tavalla kameran kautta ja antaisi teidän seurata elämääni päivittäin uusien ja aina vain hienompien kuvien avulla. Haluan nyt viedä blogini aivan uudelle tasolle ja siihen tarvitsen teidän apua. Pysykää aktiivisina, kommentoikaa ja kertokaa aina risuja ja ruusuja, antakaa parannus ideoita jne. Olette jälleen kerran olleet uskomaton tuki mulle! Olen jopa oppinut tuntemaan muutaman lukijani mikä on ollut todella hauskaa! Uskaltakaa puhuu mulle ja kertoa mielipiteenne! Mulle saa kirjoittaa sähköpostia blogin sähköpostiin, voi tulla kikkaamaan, saa moikata kaupungilla jne. Kaikki tälläiset pienet asiat piristävät päivää niin paljon ja saavat mut aina vain motivoitumaan enemmän blogin kirjoittamiseen!

Kiitos mahtavasta vuodesta, olette kaikki yhtä tärkeitä minulle ja toivon että vietätte ikimuistoisen uudenvuoden!

// I realized that if I want to make blogging to my job sometimes int the future I need to put more effort in this. I want to do every blog post better. I want to take this blog to a whole new level and to do that I need your help. You need to stay updated, communicate with me, tell me if there is something to do better and help me  to make this blog more interesting for you. You can send me email to my blogs e-mail address if you have something on your heart. Hope you have a great New Year!

10 kommenttia:

 1. Niin täydellisiä kuvia! Onnea uudelle vuodelle! :)

  VastaaPoista
 2. siis mun mielestä toi on upee asu missä on noi legginsit ja napapaita! :) ihanaa vuotta 2014 sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on se ihan kiva mutta liian paljastava jotenkin :/

   Poista
 3. Sun kuvat on aina niin upeita ja kauniita, puhumattakaan siitä kuinka upea ilmestys itse olet. Mahtavaa vuotta sulle! :-)

  VastaaPoista
 4. kuinka paljon oot laihtunu / missä ajassa ja millä keinoilla?:) ootko tekemässä jotain postausta siitä?

  VastaaPoista
 5. Huomasin et sul on täs postaukses pystykuvat vierekkäin, ja joissakin pystykuvat on yhtä leveit ku vaakakuvat. Miten saat vaaka- ja pystykuvat saman levysiks? Ku mä en saa niitä millään tavalla saman levysiks. Et voisitko mitenkään neuvoa? Ja muuten aivan ihana blogi, inspiroi aivan tavattoman paljon! (:

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon! muokkaan html koodia niin että pystysuuntaiset kuvat ovet joku 1200 korkeat ja 800 leveät

  VastaaPoista