""

maanantai 30. joulukuuta 2013

wildwadi8wildwadi15wildwadi13wildwadi12wildwadi10wildwadi9wildwadi14


Toisena päivänä oltiin koko päivä Wild Wadi nimisessä vesipuistossa. Olin ollut siellä viimeisen kerran kuusi vuotiaana joten en enään muistanut paljoa siitä . En itse olisi ehkä mennyt mihinkään vesipuistoon jos olisin ollut yksin lomalla, mutta mun sisko halusi, joten perheemme päätti kokeilla. Siellä oli kyllä paljon hauskempaa kuin olin kuvitellut! Ja hyvää oli se että pääsin ottamaan koko päivän aurinkoa! Ihme että kukaan ei palanut koko loman aikana vaikka otimme aurinkoa päivät pitkät. Vesipuiston jälkeen levättiin kotona ja sitten menin äidin kanssa kiertämään Emirates Mallia. Löysin tuliaisia kavereille Victoria's Secretistä sekä itselleni aivan ihanat paidat Forever21 ista. Kuvattiin mun siskon kanssa tosi makeita asukuvia juuri näiden löytöjen kanssa loppuviikosta, joten saatte kuvia vähän myöhemmin. Jos haluatte nähdä etukäteen asuista sneakpeakeja voitte seurata mua instagramissa @Lindaekroth, tai seurata mun blogin omaa instagram accountia. 

Tein tänään blogilleni oman instagram tilin koska musta tuntuu että mun henkilökohtainen instagram ei ole oikea paikka mainostaa uusia postauksia, ostoksia, jne. Haluan siis paikan jonne voin jakaa enemmän blogiin liittyviä asioita sekä inspiraatiota jota en välttämättä laittaisi omaan instagramiini. Tekisin siitä enemmän inspo henkisen ja laittaisin kuvia myös muista bloggaajista tai asukokonaisuuksista jotka inspiroivat mua. Kuulostaako tämä ihan tyhmältä vai mitä mietitte? Julkaisen blogini instagramnimen tänne jos olette sitä mieltä että tässä on jotain ideaa.

8 kommenttia:

 1. joo tosi kiva idea toi blogin oma instagram! seuraisin tosi mielelläni :)

  VastaaPoista
 2. upea postaus! oot kyllä tosi lahjakas valokuvaamaan myös:) ja tää blogin uus ulkoasu on upea!! ja blogin instagram kuulostaa hyvältä:)

  VastaaPoista
 3. oi miten söpö polaroid kamera :3

  VastaaPoista
 4. Amazing blog pretty! happy new year. Keep posting


  http://www.facebook.com/AmandaChicFashionRoomLounge?ref=hl
  twitter & instagram : @fashionrlounge
  Fashion room lounge

  A chic kiss ;)

  VastaaPoista