""

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

beach18beach14beach17beach15beach16beach6beach3beach19

Kuvailtiin ensimmäisenä päivänä mun siskon kanssa rannalla vähän asukuvia. Oli kyllä mahtava paikka kuvata, vaikka hieman hävetti seistä julkisella rannalla poseeraamassa kun 11 vuotias sisko joka hädin tuskin osaa käyttää kameraa otti kuvia. No tässä nyt valmiit kuvat! Täytyy sanoa että meinasin repiä hiukset päästäni kun kolme päivää olen jo yrittänyt muokata näitä kuvia ja saada ne ladattua blogiin. Tämä Flickrin uudistus on ehkä huonoin idea ikinä. Vaakasuuntaiset kuvat ovat huonolaatuisia sillä joudun muuttamaan niiden kokoa jo muokkausvaiheessa, mutta en voinut tehdä asialle mitään nytten. Jatkossa täytyy asettaa leveydet kohdalleen jo kamerassa. Muutenkin olen yrittänyt muokata banneria blogiini mutta ei sekään ollut niin helppoa kun kuvittelin... Haluan muuttaa blogin omaan nimeeni koska tuo ''love is in the air'' ei kerro mitään blogistani, siinä ei ollut mitään taka-ajatusta eikä se muutenkaan ole mikään paras nimi muotiblogille. Olen ennen tehnyt bannerit Pixlr.com sivustolla, mutta nyt kun lataan sen kautta tehdyn bannerin, valkoinen tausta muuttuu harmaaksi! En saa sitä pois eikä se johdu siitä että pohja jolle kirjoitan tekstin olisi harmaa. Tallensin paintin kautta saman taustan ja silloin se latasi sen valkoisena. En saa ladattua vanhaa banneriakaan takaisin sillä se muuttuu harmaaksi myös, joten jouduin tekemään jonkun väliaikaisen bannerin. Yritän keksia ratkaisun pulmaan... Jos teillä on jotain vinkkejä niin kertokaa! Millä ohjelmalla te teette bannerinne?
 
 

24 kommenttia:

 1. Upeita kuvia!! en olis uskonut että ne on ottanu 11-vuotias... oot upee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah niin ei se helppoa ole kun kuvien onnistuminen on vain minun käsissäni :D mutta laitan aina kaikki asetukset valmiiksi ja sanon missä hänen pitää seistä, sitten hän vain painaa nappia haha :D

   Poista
  2. Niimpä ei uskois 11 vuotiaan ottamiks!! Ihania kuvia mutta voisit välillä ottaa jonkun toisen ilmeen kuin drama queen! :)

   Poista
  3. no siinähän juuri on hymykuva? ja puolhymykuva :D

   Poista
 2. Mahtavia kuvia jälleen kerran!! :) Tuo harmaaksi muuttuminen on Bloggerin oma valitettavan tyhmä ilmiö...voi kun tietäisinkin keinon millä sen saisi pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! sain vastauksen muilta lukijoilta onneksi!

   Poista
 3. Harmaus pitäis lähteä jos tallentaa kuvat jpg:n sijasta png:nä, ainakin mulla toimii heh :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos mutta vaikka kokeilin sitä se ei toiminut :o ehkä tein jotain väärin, kokeilen uudestaan :)

   Poista
 4. Linda ihan super upeita kuvia!!<3

  VastaaPoista
 5. Mulla toimi se, että tallensin bannerin png-muodossa, näin ei pitäisi tulla sitä harmaata taustaa. Kivoja kuvia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä kyllä kokeilin sitä ja se ei toiminut mutta voin vielä yrittää:/

   Poista
 6. Siis aivan uskomattomia kuvia!! Wau!:-)

  VastaaPoista
 7. Ihan super muokkaus näissä kuvissa! Ihan mahtavia! :)

  VastaaPoista
 8. Vauu vika bilder ! Sjukt fina :)

  VastaaPoista