""

perjantai 27. joulukuuta 2013Saavuimme Dubain lentokentälle puoli kuudelta aamulla. Lento meni nopeasti nukkuessa. Saavuimme hotelliimme noin seitsemältä ja saatiin odottaa huonettamme aika kauan kun edelliset asukkaat olivat viivytelleet lähdössä. Me asuttiin siis meidän serkkujen kanssa samassa huoneistossa. Huoneisto oli onneksi niin iso että omaa rauhaa oli kuitenkin yllin kyllin. Me suunnattiin hotellin allasosastolle heti kun olimme vieneet laukut huoneisiimme. Oli aika yllättävää että Dubaissa oli niin kylmä! Siellä oli noin 20 astetta ja tosi tuulista joten aurinkoa ei voinut ottaa kovin kauan. Lähdin sitten kävelemään rannalle mun nuoremman serkun Jennan kanssa ja otettiin polaroid kuvia hänen kamerallaan. Itse tykästyin täysin hänen polaroid kameraan ja haluaisin ostaa sellaisen seuraavalle ulkomaan matkalleni. Loppupäivän olimme vain altaalla ja otettiin rennosti. Illalla kävelimme Dubai Marinan ympäri ja jäätiin syömään mexicolaiseen ravintolaan. Käväisimme Dubai Marina Mallissa katselemassa vaatteita mutta säästin rahat seuraavalle päivälle kun kävimme isommissa ostareissa. Ostin matkalta ihania vaatteita ja löysin mm ne kauan etsityt boyfriend farkut!! Asukuvia tietty myöhemmin. Tuntui kun olisin ollut eri maassa tällä ja viime Dubain reissulla, sillä tällä kertaa rakastin Dubaita. Olimme viimeksi vain väärään aikaan väärään paikkaan, mutta tällä kertaa osuttiin naulan kantaan hotellin, seuran, sään (paitsi ensimmäisen päivän) ja kaiken muunkin kanssa.
 
Tietääkö kukaan miten saan nuo flickr reunukset pois kuvistani? Ne tuli nyt ensimmäisen kerran vaikka latasin kuvat ihan sammalla tavalla kuin ennen. Ne ei muuten häiritse paitsi jos laittaa hiiren kuvan päälle. Auttakaa pliis!

6 kommenttia:

 1. "Olimme viimeksi vain väärään aikaan väärään paikkaan, mutta tällä kertaa osuttiin naulan kantaan hotellin, seuran, sään (paitsi ensimmäisen päivän) ja kaiken muunkin kanssa"

  Tarkoitit varmaan että olitte viimeksi vain väärään aikaan väärässä paikassa, tai että satuitte viimeksi vain väärään aikaan väärään paikkaan. :)
  Tosi kiva postaus kaikkineen ihanineen kuvineen! :)

  VastaaPoista
 2. Miksi kuvat ei näy puhelimella? :) näkyy vain pelkkinä mustina :)

  VastaaPoista
 3. Mä haluan takaisin Dubaihin.. ♥ Mun sydämmen se vei mennessään, vaikka lämpöä olikin plus 40 joka päivä :-D

  VastaaPoista
 4. koska tämä flickrin uudistus tuhosi tämän postauksen :( ongelma on nyt korjattu!

  VastaaPoista