""

maanantai 23. joulukuuta 2013

blazer7blazer6blazer18blazer3blazer5blazer2blazer4blazer1

Tässä asukuvia viimeviikolta. Tämän asun kanssa halusin pitää hyvin neutraalin meikin ja korostaa kasvoja tiukalla ponnarilla. Mulla on vain hieman peitevoidetta sekä kulmakynää kuvissa, siksi näytän normaalia ''oudommalta'' hahah :D Ulkona oli niin kylmä että en pystynyt ottamaan melkeen mitään kuvia vain bleiserin kanssa mutta kuvaan Dubaissa asukuvia sen kanssa joten näette sen paremmin myöhemmin. Ostin sen H&M:ästä ja se maksoi 30e. Etsin pitkään vähän rennompaa valkoista bleiseriä, ja lopulta löysin täydellisen H&M:ästä. Otin tahallaan kokoa 40 jotta se olisi vähän ison näköinen. Nykyään tykkään pukeuta paljon samaan väriin kuten vain mustaan tai valkoiseen ja sitten lisään asuun vain yhden näyttävämmän asusteen. Katselin koneelta kuvia viime vuodelta ja totesin että mun tyyli on muuttunut ihan valtavasti! Ennen käytin paljon värejä ja printtejä, nykyään käytän tosi simppeleitä asukokonaisuuksia ja klassisia printtejä. En tiedä onko se hyvä asia mutta sellaisissa vaatteissa viihdyn juuri nyt joten mitä sitä muuttamaan.

// Just a simple outfit i shooted last week. I will post more pics of the blazer i bought from H&M when I come home because Im going to take outfit pics in Dubai with it.

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja asu!

  VastaaPoista
 2. pliiis, miks sulla on AINA noita mallipose kuvia? ärsyttävää kun ei enää muuta näekkään, oot nätti tyttö mutta välillä jotain erilaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KOSKA en tykkää mistään perus pepsodent hymy käsi lantiolla poseista mä näen kuvat paljon taiteellisimpina ilman niitä. Ja tollasilla poseilla saa erillaisen fiiliksen kuviin. Jos on synkät vaatteet ja synkkä tausta en halua ottaa mitään turisti hymykuvia. Asukuvien poset riippuu asusta ja siitä tunnelmasta minkä haluan luoda kuviin kyllä niitä hymykuviakin näkyy täällä aina silloin tällöin. Muutenkaan en osaa hymyillä suu kiinni ilman duckfacea ja vihaan hampaitani joten en mielellään näyttele niitä :)

   Poista