""

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

modelhuntotsikkomodel22
Melissa Hamare, Irina Nefedova & Linda Ekroth. Minä voitin ''Best Catwalk'' palkinnon, Melissa ''Photogenic'' palkinnon ja Irina ''Top Model'' palkinnon. Sain palkinnoksi lahjakortin Zalandolle, kutsun European Model Showcaseen keväällä Milanossa tai Pariisissa. Sain myös paljon kauneustuotteita Sisley:ltä kuten erillaisia kasvonaamioita, voiteita, seerumeita, hajuvesiä jne, Four Reasonsin hiustuotteita sekä ilmaiset portfolio kuvaukset casting matkaa varten. Olen niin onnellinen kaikesta! Tämä vuos on ollut mahtava ja tulevaisuus näyttää kokoajan vain paremmalta!
model23
modelhunt6model19
Minä ja Melissa näytöskampauksia valmistelemassa.
model17
Minut meikkasi näytökseen meikkauksen ja maskeerauksen viimevuoden suomenmestari. Meikistä tuli upea!
model1
model2model6
Näytöksessä meillä oli aivan upeita vaatteita, kengkiä ja koruja. Kenkiä oli esimerkiksi Pura Lopezilta ja Roberto Festiltä. Harvoin pääsee kävelemään niin kalleissa kengissä... Pelotti kokoajan etten vahingossa naarmuta niitä tai muuta!model4
Vielä enemmän pelotti kuitenkin kun sain kunnian kantaa 6500e Swarovskin kaulakorua ja rannekoruja. En melkein uskaltanut hengittää kun kaikki asusteeni olivat niin arvokkaita että minulla ei olisi koskaan varaa niihin! Oli kuitenkin aivan upeaa saada kantaa niitä näytöksessä ja päättää koko show tähän asuun!
model3model5model7
Kuvia toimistolta kun sovitimme näytösvaatteita. Showsa oli mukana myös aivan mielettömän kauniita Laura Ashleyn mekkoj jotka ovat malleilla päällä kuvassa!
model8model9model10model18
Näytös pidettiin yökerho The Tigerissä. Tapahtumaa oli katsomassa paljon julkisuuden henkilöitä ja bloggareita. Itse törmäsin yhteen lempi bloggaajaani, Paperplanes blogin kirjoittajaan Juuliin! Paikalla oli myös lehdistöä, valokuvaajia ja näytösvaatteiden suunnittelijoita. Meidän tuomaristossa oli mm Viivi Pumpanen.
model21model13
model12
Tässä siis kuvia minun kameraltani. Saatte näytöskuvia sekä videoita myöhemmin.

Pusuja!

9 kommenttia:

 1. Linda wautsi!! Super paljon onnea!!<3

  VastaaPoista
 2. Upeeta Linda! Sikana onnea <3 !

  VastaaPoista
 3. Onnea vielä täällä!! Ihan huippua hei, tästä se ura lähtee nousukiitoon :)♡

  VastaaPoista
 4. Huippua !!! Olet paras :) ! Onnittelut :)!

  VastaaPoista
 5. Oot niiiin kaunis ja upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 6. VAU! aivan mahtavaa onnea Linda olen aina tiennyt että sussa on malliainesta! Parin vuoden päästä varmaan Voguen kannessa ;) tsemppiä jatkoon! -Sofia

  VastaaPoista
 7. Hei mahti juttu, onnea!:) Näytät upealta ;) Ja kiva tää postaus niinkun kuvia ns kulissien takaa ;)

  VastaaPoista