""

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

textmodelhunt14modelhunt22modelhunt24

Nyt kun tämä kausi alkaa olemaan lopussa en voi muuta sanoa kun että minun tulisi olla ylpeä itsestäni. Tämä on ihan hullua miten pitkälle olen nyt jo päässyt mutta vielä hullumpaa on se mitä tulee tapahtumaan tulevaisuudessa. Olen saanut huikean mahdollisuuden mennä toimistomme johtajan sekä muutaman muun mallin kanssa Pariisiin tapahtumaan nimeltään European Model Showcase. Tapahtumaan tulee yhteensä 50-60 mallia ympäri maailmaa ja noin 20-25 mallitoimistoa. Tapahtumassa mallit näyttäytyvät kaikille toimistoille ja sen jälkeen he saavat niin sanottuja ''call backejä''. Kaikki ketkä saivat call backin tapaavat toimistot uudelleen ja suunnittelevat mallin kanssa tulevaisuutta, jos heillä kenties on mahdollisuus tehdä töitä sen toimiston kanssa ja mahdollisesti muuttaa ulkomaille. Mun kaveri Melissa Hamare joka voitti lauantaina ''Best Photogenic'' palkinnon kävi viimevuonna kyseisessä tapahtumassa ja menestyi hyvin siellä. Hän on nyt puolenvuoden ajan pitänyt yhteyttä toimistoihin jotka olivat hänestä kiinnostuneita, lähettänyt heille kuvia sekä mittoja ja nyt hänen olisi tarkoitus muuttaa Milanoon vodeksi tekemään töitä yhden toimiston kanssa. Tämä siis voi todellakin olla elämää muuttava tilaisuus! Matka olisi joskus huhti-toukokuun välisenä aikana ja se kestäisi viikon. Ennen matkaa tulen vielä hiomaan kroppaani vaikka alan jo olemaan ihan hyvissä mitoissa. Tulemme uudistamaan koko mallikansioni jotta siellä olisi mahdollisimman vahvoja kuvia koska kuvilla pääsee jo pitkälle. Joten tulen tekemään paljon kuvauksia sekä FMA:n kautta että mun lempparivalokuvaajan Maisa Dyhrin kanssa. Lisäksi keväällä tulee olemaan paljon näytöksiä eripuolella suomea joita odotan jo innolla. Tulevaisuus mallinuralla näyttää tällä hetkellä oikein lupaavalta. Tämä kuitenkin on vähän sellaista että yhtenä päivänä kaikki haluavat bookata ja toisena taas ei kukaan, joten yritän elää vain hetkessä ja nauttia jokaisesta työstä minkä saan koska sitä ei koskaan tiedä jos se myös on viimeinen.

5 kommenttia:

 1. Huikeeta! Oot niin upee noissa kuvissa! Tuli tässä mieleen, että teetkö enää clamosille mitään töitä? Mites paparazzi? Onko ne ollu vielä kiinnostuneita?

  VastaaPoista
 2. Wau, upeeta! Paljon onnea ja menestystä sulle ja sun uralle! :-)

  VastaaPoista
 3. Onpa hienoa, että pikkuhiljaa etenet mallinurallasi! Kannattaa nyt panostaa siihen jos sitä todella haluat ja siitä nautit, ettei myöhemmin tarvitse miettiä mihin olisi voinut päästä. Hurjasti tsemppiä ja onnea jatkoon!

  VastaaPoista
 4. En oo varma tuliko se edellinen kommentti, mutta kuvattiinko toi model hunt tänä vuonna ja tuleeks se telkkarista? :)

  VastaaPoista
 5. Waaau, oot upea! Ihailinkin jo instagrammista tuota yhtä kuvaa :)

  VastaaPoista