""

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

home3
home8
home4homd7home6home9home10home11home12
BREAKFAST IN BED.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Viime viikko oli todella kiireinen mulle koeviikon takia, joten en ehtinyt keskittyä blogiini silloin. Nyt kun koeviikko on takana ja tulokset mielyttävät niin voin taas keskittyä blogin kirjoittamiseen. Aloitan nyt kertomalla että sain oman MacBook Air tietokoneen vajaa viikko sitten! Olen niin kauan jo halunnut oman tietokoneen jotta mun olisi helpompi kirjoittaa blogia kun kaikki kuvat ovat samassa paikkaa eiikä tarvitse murehtia siitä jos joku muu tarvitsee tietokonetta samaan aikaan. En olisi saanut konetta ellen olisi itse maksanut siitä 600e. Säästin rahaa noin puoli vuotta ja olen iloinen että sijoitin ne tähän. Olen tosin vielä vähän amatööri koneen kanssa... mutta kyllä se siitä. Olen tekemässä arkimeikki videota mutta en tiedä miten muokata videoita Mac koneella. Tarviten ohjelman joka muistuttaa windows movie makeria, osaatteko te auttaa?

Toinen asia jonka olen saanut viime aikoina on Michael Korsin Hamilton Tote laukku. Olin laittanut kuvan siitä mun joululahjatoivelistaan. Kun tulimme takaisin Dubaista kävimme iskän kanssa ostamassa laukku Itiksen Stockmannista. Laukku maksoi noin 330e (en muista tarkkaa hintaa). Olen ollut todella tyytyväinen siihen! Aluksi halusin ostaa pehmeänahkaisen laukun samasta mallista, mutta koska Dubaissa myyjä suositteli kovanahkaista niin päädyimme siihen. Kun olen nähnyt pehmeänahkaisen mallin joillain meidän koulussa niin se on ollut todella hennon ja huonolaatuisen näköinen. Se ei pysy kasassa vaan lörpsähtää pussimaiseksi jos siinä on paljon tavaraa. Muutenkin nahka naarmuuntuu helposti, joten henkilökohtaisesti suosittelen tätä uudempaa mallia jossa on kova nahka, se kestää paremmin ja näyttää paremmalta.

Muita kuulumisia... Dieetti sujuu hyvin ja tuloksia näkyy. En tosin enään noudata dieettiä niin tarkkaan sillä siitä puuttuu tiettyjä ravintoaineita joita kehoni tarvitsee. Syön esimerkiksi enemmän ruista ja proteiinia kuin mitä dieetti kehoittaa. Eilen olin näytöksessä lasipalatsin aukiolla. Näytös oli Tikkurilan metropolian opsiskelijoiden tekemä. Oli aika erillainen kuin missä olen ollut aikaisemmin, sillä se oli enemmän show henkinen. Oli kuitenkin tosi kivaa ja tutustuin taas uusiin ihaniin ihmisiin. Olen shoppaillut jonkin verran uusia vaatteita ja yritän parhaani jotta saisin otettua niistä asukuvia mahdollisimman pian. Ostin eilen Life kaupasta sellaista lisäravinnetta joka sisältää hiuksille ja kynsille tarvittavia ravintoaineita. Tuotteen nimi on Opti MSM, ja sitä saa kaikista luontaistuote kaupoista. Sitä sekoitetaan vajaa teelusikallinen veteen/appelsiini mehuun/jugurttiin tai muuhun. Riittää kun ottaa sitä kerran päivässä. Itse jauhe on kamalan makuista mutta kun sen sekoittaa johonkin sitä ei maista. Näytöskampaajani suositteli sitä mulle eilen ja sanoi että se on toiminut hänelle todella hyvin, joten otin sen nyt kokeiluun. Päivittelen tuotteen toimivuutta tänne myöhemmin.

Vielä sellainen lisäys että olen nyt vastannut kaikkiin kommentteihin edellisissä postauksissa! 


14 kommenttia:

  1. Itselläni on tuo sama kone ja tässä koneessa on tuo imovie videon muokkaus ohjelma ja minun mielestä kun siihen hiukan perehtyy niin se on paljon yksinkertaisempi ja monipuolisempi kuin movie maker !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä! Yritän oppia käyttää sitä :D

      Poista
  2. Kiva postaus ja ihania kuvia taas kerran! Vastaatko enään aikaisempien postausten kommentteihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä vastasin tänään kaikkiin kommentteihin!

      Poista
  3. Mulla itellä on Hamiltonin pehmeänahkainen versio, ja täytyy myöntää että se on tosi äkkiä menettänyt muotoaan ja näyttää kulahtaneelta. Ostin laukun New Orleansin Korsin liikkeestä, joissa en ollut nähnyt vielä tuota versiota - ja kyllä harmittaa :D nooh, säästäminen uuteen kallimpaan laukkuun on alotettu! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin outoa että MK on edes tehnyt niin huonolaatuisen laukun... varmasti harmittaa mutt jos saat säästettyä uuteen niin se on kyllä sen arvoinen. Tosin itse kun ekaks käytin sitä koululaukkuna niin huomasin että kaikki kirjat eivät mahdu siihen. Koska se on kovanahkainen eikä anna periksi paljoa niin sinne mahtuu varmaan paljon vähemmän tavaraa. Käytän sitä nykyään vain kaupungilla :)

      Poista
  4. Millä fontilla oot kirjottanu ton ekassa kuvassa olevan tekstin =)? yritän löytää kivaa fonttia jolla tekis bannerin ja en oo vielä löytänyt oikein mitään ja tuo näyttää kivalta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dubiel fontilla:) käytän pixlr.com muokkausohjelmaa:)

      Poista
    2. Kiitoksia ihan hirmuisesti! :) Ehkä mä löysin nyt itselleni kiva fontin :)

      Poista
  5. Laitan kommentin nyt tähän postaukseen jos tämän näkisit! Onnea :) ja miltä mitat 155cm/41kg kuulostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äähh mä en osaa sanoa vain mittojen perusteella sillä en tiedä kuinka paljon kiloista on lihasta/luustoa. googlaa BMI mittari ja katso sieltä millaisella asteikolla olet :)

      Poista
  6. Millä muokkaat näitä sun kuvia ?:) Aivan ihania !

    VastaaPoista
  7. Nää sun kuvat on kyllä niin täydellisiä! :)

    VastaaPoista
  8. Paljonko saat näytöksistä rahaa?

    VastaaPoista