""

maanantai 17. maaliskuuta 2014

JUKKA RINTALAN LEHDISTÖTILAISUUS.

JR_rekisteri_nimmari
rintala3Kuva: Matti Vaskelainen
Kaikki mallit koossa aivan älyttömän upeissa Jukka Rintalan iltapuvuissa. Nämä upeat mekot pitkineen helmoineen esittelimme viimeisessä sisääntulossa. Täytyy sanoa että pidin kyllä kaikista asuista joita esittelin mutta tämä punainen mekko upealla laahuksella erottui joukosta.
rintala9
Kuva tilasta tilaisuuden jälkeen. Pöydällä näkyy mahtava cocktail tarjoilu joka ilmeisesti maistu kun kaikki oli melkein jo syöty tässä vaiheessa! Täytyy sanoa että kaikki ruoat olivat aivan mahtavia, varsinkin suklaakonvehdit ;-)
rintala5
Minä ja Paula hienoissa kuositakeissa!
rintala15
Ihanat Paula ja Pauliina upeissa iltapuvuissa!
rintala22
rintala12
Rekissä näkyy kultainen mekko jota kannoin ensimmäisessä sisääntulossani.
rintala25
Kuvat: Matti Vaskelainenrintala21rintala20rintala19rintala18
Vähän tilannekuvia backstagelta. (Hiukset ja kaikki vielä vähän keskeneräiset mutta mitä pienistä)rintala16rintala11rintala10rintala8
rintala7

Hei taas! Tässä nyt vähän kuvia Jukka Rintalan lehdistötilaisuudesta jossa olin tänään. Tilaisuudessa oli paljon tunnettuja bloggareita, kuvaajia sekä tietysti lehtien toimittajia, mm. Anna-lehden kuvaaja kävi ottamassa kuvia meistä ja niitä löydätte ensiviikon numerosta! Lyhyesti sanottuna esittelimme Jukan vaatteita kutsuvieraille ja he räpsivät kuvia sekä videokuvasivat näytöstä. Meitä oli kolme mallia ja jokainen esitti neljä asukokonaisuutta. Ei tämä ollut mikään iso näytös vaan aika pieni tapahtuma joka antoi vähän esimakua Jukan lauantaina järjestettävään Fashion Brunssille. Tämä lehdistötilaisuus pidettiin Klaus K hotellissa joka muuten on aivan sairaan upea! Hotellin tilat olivat aivan upeasti suunniteltu ja sisustettu! Meille tarjoiltiin myös todella hyviä cocktail ruokia ja juomia näytöksen jälkeen. Ruokailun jälkeen lähdin kotia päin Paulan kanssa. Oli ihanaa tutustua uusiin ihmisiin ja päästä esittämään Jukan arvostettuja vaatteita. Päivä oli oikein onnistunut ja minulle jäi siitä hyvä fiilis.

7 kommenttia:

 1. Tässä blogissa on kuva susta, nii ajattelin vaan linkata :)
  http://www.indiedays.com/ext/littlebitvain/klaus-k-fashion-brunch

  VastaaPoista
 2. Tuo tummahiuksinen tyttö näyttää tummalta Lotta hintsalta! Esim siis kahdessa alimmassa kuvassa oleva tyttö.kuka hän on? :)

  VastaaPoista
 3. vau upealta näyttää! wau tosi hienoa että pääsit esittämään Jukan vaatteita, hän kun on kumminkin todella arvostettu suomessa:)

  VastaaPoista
 4. onko näillä kuvilla lupaa julkaista tänne ennenkuin ne ovat lehdissä?

  VastaaPoista
 5. onko sulla kuvia/videota itse näytöksestä? olisi kiva nähdä :)

  VastaaPoista
 6. mielettömän hieno mekko!

  VastaaPoista
 7. Hei, huomasin että MTV.fi sivuilla oli kuvia näytöksestä.
  Takeista http://www.mtv.fi/lifestyle/tyyli.shtml/video-suurikokoiset-kuviot-leikittelevat-kevaan-takkimallistossa/2014/03/1872966 Sivulla alempana on lyhyt video takkien esittelystä.

  Tällä sivulla on puolestaan kuvia iltapuvuista ja sivun loppupuolella on taas linkki videoihin
  http://www.mtv.fi/lifestyle/tyyli.shtml/video-jukka-rintalan-iltapukumallisto-henkii-kesajuhlien-glamouria/2014/03/1872968

  VastaaPoista