""

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

SOME POINTLESS SNAPSHOTS.

snaps
snap14
From where I stand.
snap13
A few pics from my ATM challenge.
snap15
My almost daily breakfast. It's so delicious!
snap11
A snapshot from Vapianos window.
snap3
My daily avocado and spinach salad with some nuts and balsamico!
snap16
My new favorite food, Quinoa with salad!
snap10
My all time favorite shoes and my new jeans from Cubus!
snap5
B/W selfie.
snap4
Probably the tastiest sallad ever, all though not so healthy...

snap12
elisakati1
Beautiful Kati, Elisa and Taru at the Hair&Beauty fair.
elisa
Some pics from the Hair&Beauty fair.

Päivittelen taas pikaisia ja turhia kuulumisia viikolta, vielä turhimpien kuvien kera. En ole ehtinyt oikein kuvaamaan mitään erityistä joten kokosin vähän snapshotteja yhteen joita olen räpsinyt. Huomasin että puhelimeni ja kamerani oli lähes täynnä ainoastaan ruokakuvia. Olen tajuamattani alkanut kuvaamaan kaiken mitä syön, mikä on sinäänsä hyvä koska silloin näen päivänpäätteeksi miten olen syönyt. Pidän vähän niinkuin ruokapäiväkirjaa tällä tavalla. Olen myös löytänyt paljon uusia ruokia jotka ovat terveellisiä ja todella helppoja valmistaa. Uusin suosikkini on Quinoa (sillä on myös suomalainen nimi mutta en muista sitä haha). Se maistuu vähän couscousilta mutta on terveellisempää. Sitä tarvitsee kiehauttaa noin 10min kattilassa ja sen jälkeen se vain sekoitetaan salaatin sekaan tai lisätään vaikka herneitä ja kasviksia niin siitä saa täyttävämmän vaihtoehdon. Niitä voi ostaa kaikista kaupoista ja ne maksaa reilu 4e. Tykkään myös syödä punaisia linssejä sekä kikherneitä, näitä kaikkia saa Go Green nimiseltä merkiltä.

Sitten vähän heppa juttuja ;-). Olin tänään Ypäjällä estekisoissa hyppäämässä 100cm ja 110cm luokat. Lucky oli ekassa luoka tosi jännittynyt ja kyttäili aika paljon jonka takia otimme 8 virhepistettä ensimmäisestä vaiheesta... Luckylle on sarjat aina olleet hankalia, ja varsinkin sarjan jälkimmäinen osa. Vaikka me tultiin hyvin sisään se pudotti molemmat osat sarjasta. Muuten loppurata meni ihan hyvin. 110cm luokassa Lucky oli ihan erillaisella tuulella. En muista sen olleen niin hyvä aikoihin! Kaikki lähestymiset osuivat nappiin, laskeuduttiin oikeissa laukoissa ja muutenkin rata oli sujuva ja hyvä. Mutta harmillisesti sarjan toinen osa tuli alas hipauksella... Olen kuitenkin tosi tyytyväinen ja tästä on hyvä jatkaa. Mulla on hallikenttikset ensi viikon sunnuntaina joten toivon Luckyn olevan yhtä hyvä silloinkin.

6 kommenttia:

 1. Hyppäsit vissiin Haimi-hallissa? Voi että ku oisin tajunnu, et oot tääl Ypäjäl nii oisin tullu kattoon sun radat(:

  VastaaPoista
 2. Noita sun ruokien ohjeita ois ihan sika kiva saada, jos kirjoittelisit niitä reseptei tänne blogin puolelle :) !

  VastaaPoista
 3. Millon ostit noi kengät? Mistä sait inspiraatiota niitten ostamiseen? Ne on just siistit!

  VastaaPoista
 4. Mistä oot ostanu tuon harmaamustan kaulahuivin joka sul on tos toises kuvas? :) oot oikee inspiraatio! tosi hienoja asuja ja kuvia :)

  VastaaPoista
 5. nam tuo aamupala! mitä siinä on?

  VastaaPoista
 6. Hur gör du dina "börjantext bilder" de är så fina! :*

  VastaaPoista