""

lauantai 15. maaliskuuta 2014

CLOTHES FOR NO MONEY!

s1

sheinsidekollaasi6

 1. TÄÄLTÄ 2. TÄÄLTÄ 3. TÄÄLTÄ 4. TÄÄTLÄ 5. TÄÄLTÄ 6. TÄÄLTÄ 7. TÄÄLTÄ  8. TÄÄLTÄ 9. TÄÄLTÄ 10. TÄÄLTÄ 11. TÄÄLTÄ 12. TÄÄLTÄ 13. TÄÄLTÄ 14. TÄÄLTÄ

Kävin taas vaihteeksi surffailemassa vähän vaatteita netistä. Tällä kertaa olin Sheinsiden sivuilla katselemassa vähän vaatteita kevääksi. Sheinsidella on nyt ale jopa -80% joten esim takkeja saa parhaimmillaan hintaan 20e!! Itse rakastuin tuohon beigeen takkiin joka maksaa vain 30e! Ajattelin tilatan sen itselleni tällä viikolla. Olen nimittäin katsellut samanlaista H&M:ästä mutta tämä on nyt puolet halvempi. Rakastuin myös tuohon vaalenapunaiseen takkiin mutta saa nähdä jos tilaan sen vielä sillä olen tilannut jo toiselta sivustolta samantyylisen. Kannattaa käydä nopeasti katselemassa jos löydätte itsellenne jotain mieluisaa sillä vaatteet myydään todella nopeasti nyt kun ne ovat niin halpoja!


3 kommenttia:

  1. tosi kivoja takkeja! tekisi mieli tilata mutta en tiedä kauan toimituksessa kestäisi ja paljon postikulut ovat?

    VastaaPoista
  2. Ootko sä miettinyt että kaikille toi ei ehkä oo "no money"? Ymmärrän että sun silmissä noi on tosi halpoja mut kaikilla ei oo mahdollisuutta vaan ostella kaikki vaatteet mitkä eteen tulee.

    VastaaPoista
  3. mainostatko sä sheinsidea?

    VastaaPoista