""

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

YELLOW SHADES.

SHADESCOLLAGE2
SHADES15
shades1
shadeskollaasi3

shades14
shades10
Shades6
shades12
shades8shades5shades7shades13
YELLOW SHADES.  SHADES ALDO//SHOES PRIMARK//JEANS CUBUS//JACKET, WRAP AND CLUTCH H&M//EARRINGS FOREVER21//WATCH RIVADO

Hei! Tänään en turhia höpöttele vaan päivitän vain pikaisesti kuulumisia. Eli ensin yksi hyvä uutinen. Se tapaaminen Jukan kanssa meni tosi hyvin ,vaatteet istuivat hyvin ja tänään sain viestin että hän olisi kiinnostunut minusta! (weehooo!!)  Huono uutinen on se että he eivät ole soittaneet minulle vieläkään siitä toisesta työstä (arghhh!!). He tosin sanoivat että soittavat vaikka en saisi työtä joten en tiedä ehkä mulla on vielä toivoa... Ja vielä yksi hyvä asia on se että sain tänään postissa aivan super ihanat kengät Nellystä! Saatte niistä kuvia myöhemmin! Mutta sen voin vain sanoa että olivat jokaisen euron arvoiset. Muita kuulumisia tähän hätään mulla ei nytten ole joten nauttikaa tästä ihanasta kevätsäästä vielä kun voitte, sillä ensi viikolle oli vissiin luvattu lunta?!
15 kommenttia:

 1. Mikset ikinä hymyille kuvissa? :( Ois ihana nähä hymyä enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä mietin usein samaa! sulla on tosi kiva blogi, ainoa miinus on se että hymyilet kuvissa tosi harvoin. miten olis edes yksi kunnon hymy jokaiseen postaukseen :--)

   Poista
 2. Jag tycker att det är inte vackert att du håller munnen öppen.. Det är ditt eget val, jag vet, men alla kan se att det inte ser kul..:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. int tycker ja heller att de ser värst bra ut XD de e lite svårt att koncentrera sig i sin min, i det att man hålls o stå på en 10cm bred betong kant, det att kläderna ska se bra ut (som är bildernas point, inte om jag har munnen uppe eller ej) och när det är -5 grader och jäkligt med vind :D Så är nog helt nöjd med resultatet med tanke på omständigheterna.

   Poista
 3. Toi on tommonen vittumainen "oon cool" hymy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en näe hirveesti hymyä kuvissa :D eikä pointti todellakaan ole olla vittumainen tai antaa ''oon cool'' vaikutelmaa! vaan että mun vaatteet on coolit. Ite en esittelisi tuota vaateyhdistelmää ja noita aurinkolaseja millään söpöllä eloveenatyttö hymyllä :)

   Poista
 4. Mikset vastaa mun edellisen postauksen kysymykseen :( mitkä sun mitat on? Pituus ja paino ja mikä on sun tavoite paino? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska en tiedä mittojani juuri nyt enkä ole käynyt vaa'alla hetkeen :)

   Poista
 5. Ihan älyttömän upeita kuvia! WAU :)

  VastaaPoista