""

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

kaari kaari7 kaari6kaari5kaari4kaari3kaari1

Hei! Pahoittelen huonoa päivittelyä, mutta voitte varmaankin arvella että koeviikon ja töiden keskellä on hieman vaikeaa ehtiä kuvailemaan ja kirjoittelemaan hirveän aktiivisesti. Olen monesti yrittänyt raahata kameraa mukana jotta saisin kuvattua jotain, mutta ei siitä ole tullut mitään. Päädyin nyt siis tähän ratkaisuun että julkaisen jotain kuvia viimeviikon näytöksestä ja höpöttelen vähän kuulumisia.

En tiedä jos olen maininnut missään postauksessa erillisesti siitä että mulla on nyt ihan uusi dieetti. Dieettiä on helppo noudattaa sillä tykkään tosi paljon kaikista ruoista joita dieetissä on. Muutenkin olen syönyt aikalailla sen mukaisesti jo ennen dieettiä. Teen erillisen postauksen siitä sitten myöhemmin. Olen nyt myös liikkunut paljon ja innostunut lenkkeilystä entistä enemmän nyt kun aurinkokin on alkanut paistamaan. Harrastan päivittäin liikuntaa jossain muodossa, jos ei muuta niin kävelen meidän koiran kanssa tunnin pituisen lenkin aamulla ja illalla. Muuten treenaan salilla lihaksia kevyillä painoilla lähes joka päivä. Juoksen myös aamulenkkejä 3 kertaa viikossa niin että syön vasta treenin jälkeen.

Tänään mulla olisi luvassa Andiatan näytös illalla joten pitäisi kohta alkaa valmistautua siihen. Odotan innolla tän päivän näytöstä sillä mukana on paljon kavereita joita en ole nähnyt pitkään aikaan. Parasta mallintöissä on kyllä se että tutustuu niin paljon uusiin ihmisiin ja joistain on tullut todella läheisiäkin. Muistan kuinka stressaavaa oli alussa tehdä näytöksiä kun en tuntenut ketään ja olin aika epävarma itsestäni sillä olin niin uusi alalla. En tiennyt mitään rutiineista tai miten kaikkia näytösvalmisteluita tulisi tehdä. Nykyään näytöksissä on melkein aina joku kenet tunnen tai tiedän joten työnteko tuntuu melkein vain vapaa-ajan vietolta kavereiden kanssa. Näytöksethän ovat yleensä vain 30min jopa 10h päivästä joten siinä jää paljon aikaa rupatteluun.

Nyt käväisen nopeasti vielä lenkillä ja sitten alan pakkailemaan kamojani ja suuntaan kohti Espoota. Illasta tulee varmasti tosi kiva!

5 kommenttia:

 1. Muista että fitfarmin ohjeita ei saa levittää esimerkiksi netissä, koska ohjeet on tarkoitettu ainoastaan ohjeiden ostaneille! :) fitfarm on aiemmin jopa haastanut oikeuteen ihmisiä jotka ovat levittäneet ohjeita sociaalisessa mediassa..ajattelin vain muistuttaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho tota en tiennytkään! En ajatellut kyllä kertoa tarkaa dieettiä vaan enemmänkin mitä ruokia syön ja miten treenaan. En ole sanut heiltä treeniohjelmaa siis. Mutta pidän tuon mielessä :)

   Poista
 2. Hahah, hyviä kuvia, hyvin näkyy härdelli kuvissa ;)

  Anni

  VastaaPoista
 3. Ihana toi sun nuttura!! :) Ootko ollu viime aikoina yhteydessä näihin vähän parempiin mallitoimistoihin? Jos oot, niin mihin ja minkälaista palautetta oot saanu? :)

  VastaaPoista