""

perjantai 8. elokuuta 2014

SEXY SEVENTEEN

syndet10syndet9syndet3syndet1

Wohooo! Tänään mulla oli nyt sitten 17-vuotis synttärit. Pitkään on tätä päivää odotettu mutta nyt se vihdoinkin tuli. Ei sillain että tuntuisi mitenkään hirveen ihmeelliseltä ja maailmaa mullistavalta olla 17-vuotias hahah... mutta nyt olen taas vuoden lähempänä 18-vuotis synttäreitäni. En malta odottaa että täytän 18 sillä mä rakastan autoja ja ajamista yli kaiken ja haluaisin niin saada ajokortin jo. Haluaisin vain olla täysikäinen jotta saisin päättää enemmän omista asioistani ja olla itsenäisempi. Haluan muuttaa kotoa ja alkaa elää omaa elämää. Ärsyttää kun aina pitää haluta sitä mitä ei ole, eikä osaa arvostaa sitä mitä on. Mä ainakin haluan kaikkea mitä en voi saada siksi mulla on nyt hirveä hinku, mutta sitten kun mulla on ajokortti ja oma kämppä mä tuun taas haluamaan muuttaa takas perheen kanssa. Sitä ei vain nää niitä negatiivisia puolia vielä. Joka tapauksessa olen nyt iloinen etten enään ole nuorin porukassamme hahah ja että mä olen saanut elää tähän saakka terveenä, hyvien ystävien ja hienon rakastavan perheen kanssa. Olen todella kiitollinen siitä että olen saanut juuri tälläisen elämän, enkä haluaisi muuttaa mitään siitä!

Mä sain eilen jo mun synttärilahjat mun siskolta. Sain mm Diorin itseruskettavan ja Calvin Kleinin huulipunan jota mulla on näissä kuvissakin. Mun synttäripäivä alkoi kello seitsemältä kun heräsin rättiväsyneenä töihin. Mä oon nyt tehnyt lapsenvahdin töitä jo kolme kesää putkeen samalle perheelle. Hoidin heitä tänä kesänä 2 viikkoa ja tänään oli sitten viimeinen työpäivä. Ollaan oltu Korkeasaaressa, Hietsussa ja leikkipuistossa useimmiten. Lapset ovat kyllä tosi ihania ja heidän kanssaan on kiva viettää aikaa. Muutenkin heitä on helppo hoitaa kun ovat jo aika vanhoja ja osaavat itse tehdä paljon juttuja joten mun ei tarvitse kokoajan olla kädestä pitäen auttamassa heitä. Tänäänkin oltiin Hietsussa leikkimässä, mutta lapset menivätkin sitten jo kello 13 kavereiden luokse kylään joten sain loppupäivän vapaata. Siinä sitten jatkoin auringon ottoa pari tuntia jonka jälkeen menin laittautumaan mun hyvän kaverin Yashan läksäreitä varten. Yasha lähtee sunnuntaina Jenkkeihin melkein vuodeksi joten me järjestettiin hänelle yllätysjuhlat tänään. Kerron lisää läksäreistä toisessa postauksessa mutta halusin nyt vain kertoa vähän kuulumisia kun viime postauksesta on aika kauan.

Ainiin ja mä lähden huomenna taas Tallinnan risteilylle kavereiden kanssa juhlimaan mua sekä Yashaa! Siitä tulee varmasti tosi hauskaa, mutta jotta jaksan pysyä hereillä koko päivän niin mun on pakko mennä untenmaille... Pusuja kaikille ja kiitos paljon onnitteluista!!<3

5 kommenttia:

 1. Siis et voi olla tosissasi, et täytit muka vasta 17?! luuulin sua kakskymppiseksi xD näytät jotenki, niin aikuselta ja varsinkin, jos oot viel tehnyt malli hommia:)

  VastaaPoista
 2. Näytät niin paljon vanhemmalta! Onnea ihan myöhässä. :-D

  VastaaPoista
 3. Moikka, nappasin teistäkin pari kuvaa Keravalta!:)
  http://panja2.kuvat.fi/kuvat/7.9.14.+Kerava+estekisat/

  VastaaPoista
 4. iha btw ootko sukuu oskar ekrothille? :D

  VastaaPoista