""

maanantai 18. helmikuuta 2013

boring grey
grey5grey13
grey1grey7grey10
grey3
grey12
grey2grey4grey8grey9grey11grey6

Shirt my DIY project// necklace, leather pants, bag and golden earrings H&M// lips DIOR #999// sunglasses vintage

Viimeiset terveiset ja asukuvat ennen Lontooseen lähtöä! Tässä asukuvia sunnuntain vaatteistani. Paita on taas yllätäen yksi DIY-projekteistani. Kävin taas kaivelemassa äidin vaatekaapissa ja löysin kasan hänen vanhoja vaatteitaan. Sieltä sitten bongasin ihan perus harmaan ja tylsän pitkähihaisen paidan jonka ajattelin ottaa käyttöön, mutta ensin piti tuunata hieman. Leikkasin taas hihat pois ja käärin ne sisään. Ihastuin tuohon poolokaulukseen koska se tekee tästä tylsästä paidasta vähän erikoisemman. On kiva kun voi tehdä jostain niin harmaasta ja tylsästä ihan erinäköisen lisäämällä hieman punaa huuliin ja vetämällä kiiltävät nahkahousut jalkaan. Olen itse välttänyt harmaita vaatteita tosi pitkään, omistan ehkä kaksi harmaata paitaa, tämän ja neuleen. Nyt kuitenkin huomaan ettei ''tylsiä'' värejä tarvitse välttää koska ne luo kivaa kontrastia asuun.

Nyt on taas sama pakkauskriisi kun aina. Huomenna olisi lähtö kolmenaikoihin ja laukku seisoo tyhjänä. Vaikka kuinka yritän aina aloittaa ajoissa niin pakkaus jää viimetinkaan. Nyt olisi pakko mennä yläkertaan valitsemaan vaatteita koska siinä menee aina tunteja koska olen niin tarkka siinä mitä otan mukaan. En voi vain heittää paitaa laukkuun vaan minun on pakko katsoa siihen sopivat housut, kengät, laukku, korut, takki ja kaikki muu! Ja kun vihdoin olen valinnut en olekaan tyytyväinen ja joudun aloittaa alusta... En tiedä jos minä olen ainoa joka ei osaa pakata nopeasti ja fiksusti, vai tunnistatteko te itsenne tästä?

Yritin ladata videota tänne jonka olen tehnyt nyt sunnuntaina. Latasin sen Videofymeen kautta mutta se ei näköjään näy blogissani... Nyt olen ladannut Vimeoon videota noin 3 tuntia ja toivon että se nyt toimisi sen kautta!! Julkaisen videon huomenna aamupäivällä ennenkuin lähden kotoa. Eli tulen poistamaan sen videopostauksen ja tekemään uuden huomenna. Te jotka jo ehditte kommentoida niin kommenttinne poistuu myös luonnollisesti, voitte vaikka kommentoida uudestaan huomenna siihen uuteen postaukseen jos haluatte että vastaan teille :) Pahoittelen!

20 kommenttia:

  1. Ehdin näkeen sen videon ja se oli tosi kiva :)!

    VastaaPoista
  2. oot täydellisyyttä. muuten, mistä 7. kuvan ton rekin ensimmäinen farkkupaita on, joss aon olissa noi ihanat kohat!

    VastaaPoista
  3. kyllä mun koneella se video toimi jo heti ekalla kerralla:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijjaa :D mutta haluan sen huitenkin näkyvän kaikille lukijoilleni:)

      Poista
  4. ihana toi vipa kuva! oot kyl nii kaunis :)

    VastaaPoista
  5. WAu oot niin kaunis! :) mutta pakkaaminen sinulle ei pitäisi olla vaikeeta koska näytät hyvältä kaikessa!!! Valitse vaan sen mistä tykkäät eniten koska kaikki näyttää hyvältä päälläsi! HYvää matkaa!

    VastaaPoista
  6. oot muuttanu tyyliäs paljo! ennen oli kivempi, nyt on tylsä vanhanaikanen, miks? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä mitä tarkoitat, ennen? Niinku kesällä vai:) ja mun tyyli vaihtuu kokoajan, haluun kokeilla kaikkee uutta ja aina kaikki mun asut ei voi miellyttää kaikkia.

      Poista
  7. Sä et ikinä hymyile kuvissas, aina tollanen samanlainen tylsä malli-pose....

    VastaaPoista
  8. miks pitää olla aina tollanen lörppöhuuli-suuauki pose? :D
    mut kyl kiva asu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehkä koska halusin luoda tietyn fiiliksen näihin kuviin. Asuun, valaistukseen ja kaikkeen muuhunkin sopi tollane dramaattisempi ilme. Sitäpaitsi vihaan mun hampaita ja hymyä, enkä osaa hymyillä järkevästi suu kiinni. Kai mä saan poseeraa miten haluan?

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Öööö tää oli kyl aivan turha kommentti! Mun syömiset ei kuulu mun lukijoille ja oikeestaan olen elänyt vain pizzalla ja herkuilla täällä lontoossa. Mä syön, joten turha siitä alkaa huomauttelee

      Poista